Investeren in vakantiewoning Portugal

Persoonlijke begeleiding, 1 aanspreekpunt, jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering met rendement ook in herinneringen en toekomst

Lees meer

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Investeren vakantiehuis Portugal via Second Home Invest

Besluit je te investeren vakantiehuis Portugal via Second Home Invest, dan is o.a. de locatie van de woning belangrijk, dit bepaalt immers voor een groot deel de mate van verhuurbaarheid. Wij kijken daarom bij het selecteren van nieuwbouwprojecten naar bouwkwaliteit, locatie, documentatie. Maar we kijken ook naar het verhuurconcept en de rendementsberekening. Zo ben jij verzekerd van een luxe en uniek vakantiehuis van uitstekende kwaliteit.

Je hebt daarnaast geen omkijken naar de verhuur en het beheer van je vakantiewoning in Portugal. Professionele verhuurorganisaties regelen dit voor je. Zo ben je er altijd van verzekerd dat alles soepel loopt en je appartement in perfecte staat verkeerd. Het is daarom ook aannemelijk dat je een waardevermeerdering op je vastgoed realiseert hierdoor. Investeren vakantiehuis Portugal kan dus een zorgeloos proces worden. 

 

Klanten aan het woord

Al 3 jaar lang genieten

Goed geholpen door Second Home Invest

Lees meer

Deze organisaties zorgen voor het verhuren en onderhouden van je appartement volgens een verhuurpool-model. Dit houdt in dat de totale verhuuropbrengsten van het complete complex, na aftrek van kosten door middel van een verdeelsleutel, onder de individuele eigenaren wordt verdeeld. Dit is gebaseerd op het door jou geïnvesteerde bedrag. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en leggen je meer uit over dit verhuurpool-model.

 

Fiscaal bijzonder aantrekkelijk

Een goede reden om onroerend goed in Portugal te kopen is omdat het aanbod van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten op unieke locaties steeds schaarser wordt. Terwijl in veel andere Zuid-Europese landen nog veel langs de kust wordt gebouwd, beschermd Portugal de kustlijn en is erg terughoudend met het verstrekken van bouwvergunningen voor deze locaties. Dit is goed nieuws voor de waardevermeerdering van je investering op de lange termijn en maakt het investeren in een vakantiehuis in Portugal fiscaal zeer aantrekkelijk.

Toch is voor de meeste klanten van Second Home Invest het allerbelangrijkste rendement, het geluksgevoel dat zij ervaren wanneer zij van hun eigen vakantiewoning in Portugal kunnen genieten samen met familie en vrienden. Herinneringen maken voor het leven, dat is natuurlijk het meest waardevolle wat er is.

 

Vermogensrendementsheffing Portugal

Nederland heeft met Portugal een ‘belastingverdrag ter voorkoming van dubbele belastingen’. In dit verdrag is geregeld dat vastgoed wordt afgerekend in het land waar het zich bevindt. Portugal kent echter geen vermogensrendementsheffing zoals Nederland deze kent. Derhalve is het Box-3 vermogen dat je in onroerend goed in Portugal investeert, in Nederland vrijwel geheel vrijgesteld van vermogensrendementsheffing. Dit maakt Portugal een bijzonder interessante optie voor investeringen in onroerend goed.

 

Investeren in Portugal

Een vakantiewoning kopen in Portugal biedt veel voordelen. Zo heeft Portugal een fantastisch klimaat met gemiddeld 300 dagen zon per jaar en prachtige afwisselende natuur. Ook is de bevolking zeer vriendelijk en gastvrij. Daarnaast wordt Portugal een steeds populairder vakantieland en staat het ondertussen in de top 3 veiligste landen van de wereld. Allemaal zaken die voor onze klanten meespelen in hun keuze.

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Krijg een helder beeld en proef sfeer

Lees meer

 

De eerste stap

De grootste en spannendste stap is natuurlijk de eerste stap. Ben je geïnteresseerd en bereid om de eerste stap te zetten richting het investeren in Portugal? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Portugal en vraag eventueel meer informatie bij ons op.

Benieuwd welke mogelijkheden er voor je zijn en welk rendement je mag verwachten bij een specifiek vakantiehuis? Wij maken graag een vrijblijvende prognoseberekening voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie en een oriënterend kennismakingsgesprek.

Primelife

Primelife

Op loopafstand van het bruisende centrum van Carvoeiro worden 30 stijlvolle appartementen gerealiseerd in een mooie, rustige buurt. Het glooiende terrein is begroeid met fraaie bomen en planten en er ligt een mooi zwembad met zonneterrassen voor gezamenlijk gebruik. Verhuur, beheer en onderhoud worden professioneel geregeld.

Lees meer
Een Portugese advocaat bij een nieuwbouwproject

Een Portugese advocaat bij een nieuwbouwproject

Een goede Portugese advocaat is onmisbaar bij de aankoop van onroerend goed in Portugal. De aankoop van een vakantiewoning is een forse investering waar je langere tijd plezier van wilt hebben. Zie een advocaat dus niet als sluitpost en bespaar dus niet op goed advies.

Lees meer
De stappen van het aankoopproces nieuwbouwwoning Portugal

De stappen van het aankoopproces nieuwbouwwoning Portugal

De aankoop van een vakantiewoning in Portugal is vrij overzichtelijk en niet ingewikkeld maar wijkt op een aantal punten af ten opzichte van het kopen van een huis in Nederland. In Portugal geldt andere regelgeving waardoor het verstandig is om je goed voor te bereiden voordat je tot aankoop over gaat.

Lees meer
Het aankoopproces van een nieuwbouw vakantiewoning

Het aankoopproces van een nieuwbouw vakantiewoning

Bij het aankopen van een vakantiewoning in Portugal doorloop je verschillende stappen. In dit blog vertellen wij je graag meer over het aankoopproces van een nieuwbouw vakantiewoning in Portugal. Hierbij spreken wij specifiek over het aankoopproces bij de...

Lees meer
Portugese droomvakantiehuis vinden bij de beurs

Portugese droomvakantiehuis vinden bij de beurs

Vind jouw Portugese droomvakantiehuis tijdens de Second Home Beurs Ben jij op zoek naar een vakantiehuis of investering in Nederland of het buitenland? Wil je iets anders doen met je spaargeld of juist je risico spreiden? Dan is een bezoek aan de Second Home Beurs...

Lees meer
West Cliffs Resort

West Cliffs Resort

In de adembenemende omgeving van het historische stadje Obidos vind je het West Cliffs Resort. Direct aan de Atlantische oceaan en op slechts een uur rijden van Lissabon Airport. Het resort heeft een oppervlakte van maar liefst 230 hectare waar in totaal 261 appartementen, townhouses en (geschakelde) villa’s worden gerealiseerd.

Lees meer