Investeren in vakantiehuis Portugal

Persoonlijke begeleiding, 1 aanspreekpunt, jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering met rendement ook in herinneringen en toekomst

Lees meer

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Óbidos: een middeleeuws stadje aan de Portugese Zilverkust

Óbidos: een middeleeuws stadje aan de Portugese Zilverkust

Portugal heeft het allemaal: prachtige stranden, bijzondere rotsformaties, een rijke keuken en heuvellandschappen waar je niet op uitgekeken raakt. En dat allemaal gehuld in een fantastisch klimaat. Het is dus niet zo vreemd dat veel Nederlanders willen dat hun tweede huis in Portugal staat. Bijvoorbeeld op het West Cliffs Resort, een luxe resort in de duinen met uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Lees meer

Investeren in Portugal  –   Algarve

Rendement door verhuren

Verschillende luxe nieuwbouwprojecten bieden volledige ontzorging op gebied van verhuur en beheer van je vakantiehuis. Zo geniet jij van je tweede woning, ook als je er zelf geen gebruik van maakt. 

  • luxe resorts op unieke locaties
  • verhuur & beheer volledig verzorgd
  • rendementsberekening op verzoek mogelijk
Voordelen van investeren in Portugal

Voordelen van investeren in Portugal

De vraag naar vakantiewoningen in Portugal is groot. Niet voor niets, want Portugal heeft het allemaal: schitterende stranden, perfect gelegen golfbanen, authentieke dorpjes en idyllische restaurantjes. Bovendien kent het een ongerepte natuur in het binnenland en een zeer aangenaam klimaat

Lees meer
Voordelen investeren in White Shell Resort

Voordelen investeren in White Shell Resort

Heeft u altijd al gedroomd van een tweede huis in Portugal? Een luxe vakantiehuis op loopafstand van het strand, aan een azuurblauwe zee? Dan is dit hét moment om te investeren.

Lees meer
5 buitenactiviteiten in de Algarve

5 buitenactiviteiten in de Algarve

Ieder jaar trekt Portugal en de Algarve in het bijzonder veel toeristen uit binnen- en buitenland. De aantrekkingskracht van Portugal zit hem uiteraard in het fantastische klimaat. Portugal telt meer dan 300 jaren zon en leent zich uitstekend voor een verblijf in zowel de zomer als de winterperiode. De ongerepte natuur van de Algarve leent zich uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten.

Lees meer
Genieten van luxe in Bayline appartementen

Genieten van luxe in Bayline appartementen

In de Algarve vind je op een schitterende locatie op nog geen 50 meter van de Atlantische Oceaan de luxe Bayline appartementen. Je kunt hier genieten van een adembenemend uitzicht op de lagune en zee. Daarnaast zijn de koopappartementen voorzien van alle luxe en kun je gebruik maken van de vele luxe services en faciliteiten zoals de fitness club, luxe spa en games court.

Lees meer

Investeren in vakantiewoning Portugal via Second Home Invest

Besluit je een vakantiewoning in Portugal te kopen via Second Home Invest, dan is o.a. de locatie van de woning belangrijk, dit bepaalt immers voor een groot deel de mate van verhuurbaarheid. Wij kijken daarom bij het selecteren van nieuwbouwprojecten naar bouwkwaliteit, locatie, documentatie. Maar we kijken ook naar het verhuurconcept en de rendementsberekening. Zo ben jij verzekerd van een luxe en uniek vakantiehuis van uitstekende kwaliteit.

Je hebt daarnaast geen omkijken naar de verhuur en het beheer van je vakantiewoning in Portugal. Professionele verhuurorganisaties regelen dit voor je. Zo ben je er altijd van verzekerd dat alles soepel loopt en je appartement in perfecte staat verkeerd. Het is daarom ook aannemelijk dat je een waardevermeerdering op je vastgoed realiseert hierdoor.

 

Klanten aan het woord

Al 3 jaar lang genieten

Goed geholpen door Second Home Invest

Lees meer

Deze organisaties zorgen voor het verhuren en onderhouden van je appartement volgens een verhuurpool-model. Dit houdt in dat de totale verhuuropbrengsten van het complete complex, na aftrek van kosten door middel van een verdeelsleutel, onder de individuele eigenaren wordt verdeeld. Dit is gebaseerd op het door jou geïnvesteerde bedrag. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en leggen je meer uit over dit verhuurpool-model.

Fiscaal bijzonder aantrekkelijk

Een goede reden om onroerend goed in Portugal te kopen is omdat het aanbod van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten op unieke locaties steeds schaarser wordt. Terwijl in veel andere Zuid-Europese landen nog veel langs de kust wordt gebouwd, beschermd Portugal de kustlijn en is erg terughoudend met het verstrekken van bouwvergunningen voor deze locaties. Dit is goed nieuws voor de waardevermeerdering van je investering op de lange termijn en maakt het investeren in een vakantiehuis in Portugal fiscaal zeer aantrekkelijk.

Toch is voor de meeste klanten van Second Home Invest het allerbelangrijkste rendement, het geluksgevoel dat zij ervaren wanneer zij van hun eigen vakantiewoning in Portugal kunnen genieten samen met familie en vrienden. Herinneringen maken voor het leven, dat is natuurlijk het meest waardevolle wat er is.

Vermogensrendementsheffing Portugal

Nederland heeft met Portugal een ‘belastingverdrag ter voorkoming van dubbele belastingen’. In dit verdrag is geregeld dat vastgoed wordt afgerekend in het land waar het zich bevindt. Portugal kent echter geen vermogensrendementsheffing zoals Nederland deze kent. Derhalve is het Box-3 vermogen dat je in onroerend goed in Portugal investeert, in Nederland vrijwel geheel vrijgesteld van vermogensrendementsheffing. Dit maakt Portugal een bijzonder interessante optie voor investeringen in onroerend goed.

Investeren in Portugal

Een vakantiewoning kopen in Portugal biedt veel voordelen. Zo heeft Portugal een fantastisch klimaat met gemiddeld 300 dagen zon per jaar en prachtige afwisselende natuur. Ook is de bevolking zeer vriendelijk en gastvrij. Daarnaast wordt Portugal een steeds populairder vakantieland en staat het ondertussen in de top 3 veiligste landen van de wereld. Allemaal zaken die voor onze klanten meespelen in hun keuze.

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Krijg een helder beeld en proef sfeer

Lees meer

De eerste stap

De grootste en spannendste stap is natuurlijk de eerste stap. Ben je geïnteresseerd en bereid om de eerste stap te zetten richting het investeren in een vakantiehuis in Portugal? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Portugal en vraag eventueel meer informatie bij ons op. 

Benieuwd welke mogelijkheden er voor je zijn en welk rendement je mag verwachten bij een specifiek vakantiehuis? Wij maken graag een vrijblijvende prognoseberekening voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie en een oriënterend kennismakingsgesprek. 

Plan een kennismakingsgesprek

Gerard Haagsma | Second Home Invest