Investeren in vakantiewoning Portugal

Persoonlijke begeleiding, 1 aanspreekpunt, jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering met rendement ook in herinneringen en toekomst

Lees meer

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Investeren vakantiehuis Portugal via Second Home Invest

Besluit je te investeren vakantiehuis Portugal via Second Home Invest, dan is o.a. de locatie van de woning belangrijk, dit bepaalt immers voor een groot deel de mate van verhuurbaarheid. Wij kijken daarom bij het selecteren van nieuwbouwprojecten naar bouwkwaliteit, locatie, documentatie. Maar we kijken ook naar het verhuurconcept en de rendementsberekening. Zo ben jij verzekerd van een luxe en uniek vakantiehuis van uitstekende kwaliteit.

Je hebt daarnaast geen omkijken naar de verhuur en het beheer van je vakantiewoning in Portugal. Professionele verhuurorganisaties regelen dit voor je. Zo ben je er altijd van verzekerd dat alles soepel loopt en je appartement in perfecte staat verkeerd. Het is daarom ook aannemelijk dat je een waardevermeerdering op je vastgoed realiseert hierdoor. Investeren vakantiehuis Portugal kan dus een zorgeloos proces worden. 

 

Klanten aan het woord

Al 3 jaar lang genieten

Goed geholpen door Second Home Invest

Lees meer

Deze organisaties zorgen voor het verhuren en onderhouden van je appartement volgens een verhuurpool-model. Dit houdt in dat de totale verhuuropbrengsten van het complete complex, na aftrek van kosten door middel van een verdeelsleutel, onder de individuele eigenaren wordt verdeeld. Dit is gebaseerd op het door jou geïnvesteerde bedrag. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en leggen je meer uit over dit verhuurpool-model.

 

Fiscaal bijzonder aantrekkelijk

Een goede reden om onroerend goed in Portugal te kopen is omdat het aanbod van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten op unieke locaties steeds schaarser wordt. Terwijl in veel andere Zuid-Europese landen nog veel langs de kust wordt gebouwd, beschermd Portugal de kustlijn en is erg terughoudend met het verstrekken van bouwvergunningen voor deze locaties. Dit is goed nieuws voor de waardevermeerdering van je investering op de lange termijn en maakt het investeren in een vakantiehuis in Portugal fiscaal zeer aantrekkelijk.

Toch is voor de meeste klanten van Second Home Invest het allerbelangrijkste rendement, het geluksgevoel dat zij ervaren wanneer zij van hun eigen vakantiewoning in Portugal kunnen genieten samen met familie en vrienden. Herinneringen maken voor het leven, dat is natuurlijk het meest waardevolle wat er is.

 

Vermogensrendementsheffing Portugal

Nederland heeft met Portugal een ‘belastingverdrag ter voorkoming van dubbele belastingen’. In dit verdrag is geregeld dat vastgoed wordt afgerekend in het land waar het zich bevindt. Portugal kent echter geen vermogensrendementsheffing zoals Nederland deze kent. Derhalve is het Box-3 vermogen dat je in onroerend goed in Portugal investeert, in Nederland vrijwel geheel vrijgesteld van vermogensrendementsheffing. Dit maakt Portugal een bijzonder interessante optie voor investeringen in onroerend goed.

 

Investeren in Portugal

Een vakantiewoning kopen in Portugal biedt veel voordelen. Zo heeft Portugal een fantastisch klimaat met gemiddeld 300 dagen zon per jaar en prachtige afwisselende natuur. Ook is de bevolking zeer vriendelijk en gastvrij. Daarnaast wordt Portugal een steeds populairder vakantieland en staat het ondertussen in de top 3 veiligste landen van de wereld. Allemaal zaken die voor onze klanten meespelen in hun keuze.

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Krijg een helder beeld en proef sfeer

Lees meer

 

De eerste stap

De grootste en spannendste stap is natuurlijk de eerste stap. Ben je geïnteresseerd en bereid om de eerste stap te zetten richting het investeren in Portugal? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Portugal en vraag eventueel meer informatie bij ons op.

Benieuwd welke mogelijkheden er voor je zijn en welk rendement je mag verwachten bij een specifiek vakantiehuis? Wij maken graag een vrijblijvende prognoseberekening voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie en een oriënterend kennismakingsgesprek.

Investeren in Portugal  –   Algarve

Rendement door verhuren

Verschillende luxe nieuwbouwprojecten bieden volledige ontzorging op gebied van verhuur en beheer van je vakantiehuis. Zo geniet jij van je tweede woning, ook als je er zelf geen gebruik van maakt. 

  • luxe resorts op unieke locaties
  • verhuur & beheer volledig verzorgd
  • rendementsberekening op verzoek mogelijk
De stappen van het aankoopproces nieuwbouwwoning Portugal

De stappen van het aankoopproces nieuwbouwwoning Portugal

De aankoop van een vakantiewoning in Portugal is vrij overzichtelijk en niet ingewikkeld maar wijkt op een aantal punten af ten opzichte van het kopen van een huis in Nederland. In Portugal geldt andere regelgeving waardoor het verstandig is om je goed voor te bereiden voordat je tot aankoop over gaat.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Townhouses

West Cliffs Resort | Silver Coast Townhouses

Investeer in één van de 48 schitterend gelegen Townhouses op West Cliffs Resort. Deze royale en luxe afgewerkte townhouses liggen verscholen in de duin uitzicht op de zee, golfbaan of het meer. Geniet van de luxe faciliteiten op het resort en de 18 holes golfbaan. Een prachtige plek voor een eigen vakantiewoning in Portugal.

Lees meer
Je eigen vakantiehuis aan zee

Je eigen vakantiehuis aan zee

Als je wilt investeren in een vakantiehuis, dan is de locatie van dit huis een factor die zwaar meeweegt. Met name vakantiehuizen in warme landen zijn enorm in trek onder Europeanen die het in hun thuisland met minder zonuren moeten doen. En als men dan kiest voor een woning in bijvoorbeeld het warme Portugal, dan is de volgende wens op het lijstje: dicht bij zee.

Lees meer
Koning(in) van de Golden Triangle

Koning(in) van de Golden Triangle

In de Algarve in het zuiden van Portugal vind je de duurste regio van het land. Het Bloemendaal van Portugal. Deze luxueuze hotspot bevindt zich net boven Faro, tussen Quarteira, Almancil en het prestigieuze resort Quinta do Lago. En juist daar, op dit chique resort,...

Lees meer
Het aankoopproces van een nieuwbouw vakantiewoning

Het aankoopproces van een nieuwbouw vakantiewoning

Bij het aankopen van een vakantiewoning in Portugal doorloop je verschillende stappen. In dit blog vertellen wij je graag meer over het aankoopproces van een nieuwbouw vakantiewoning in Portugal. Hierbij spreken wij specifiek over het aankoopproces bij de...

Lees meer
White Shell Resort

White Shell Resort

Dit luxe en eco-friendly resort bevindt zich op loopafstand van één van de mooiste zandstranden van de Algarve. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar, waaronder verwarmde zwembaden, fitnessclub, sportvelden en een spa & wellness. De eerste 5 jaar 4% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Lees meer