Investeren Portugal via Second Home Invest

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 16 nov 2022 | Investeren

Waarom investeren via Second Home Invest

“In Portugal je eigen vakantiewoning kopen is uiteraard voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je aan begint en wat je tijdens het proces mag verwachten en moet weten. Investeer je in een vakantiewoning in Portugal via Second Home Invest? Dan ben je verzekerd van een duidelijk stappenplan dat je een helder inzicht (en plan) geeft in de te nemen stappen.

Daarnaast weten wij waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten en kiezen dan ook alleen voor projecten waarbij het totale plaatje klopt. Van documentatie en verhuurconcept tot bouwkwaliteit en rendementsberekeningen. Wij hebben ondertussen al ruim 10 jaar ervaring in het selecteren van de juiste projecten en het begeleiden en ondersteunen van onze klanten tijdens het aankoopproces van exclusieve en luxe vakantiewoningen in Portugal.

Onze belangrijkste taak is het ondersteunen, adviseren en begeleiden van kopers. Bij iedere stap in het aankoopproces nemen wij je aan de hand. Van het eerste (oriënterende) gesprek bij jou thuis tot de bezichtiging van jouw droomhuis. Ook bieden wij ondersteuning bij fiscale en financiële aspecten, de notariële afwikkeling en de oplevering. O.a. door je in contact te brengen met ons netwerk van financiële en juridische experts. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring en kijk je ook na afloop terug op een plezierig aankooptraject.

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.”

– Gerard en Paulien Haagsma

Aanbod vakantiewoningen in Portugal

Ben je overtuigd en denk je erover om te investeren in vastgoed in Portugal via Second Home Invest? Bekijk ons huidige aanbod vakantiewoningen in Portugal en zet de eerste stap om jouw droom werkelijkheid te maken! Wij helpen je graag verder.