Actueel aanbod in Portugal

Portugal | Algarve

Ombria Resort

In het ongerepte, groene hart van de Algarve wordt het duurzame Ombria Resort gerealiseerd. Midden in het prachtige, glooiende landschap vind je kwalitatief hoogwaardige en luxe villa’s, townhouses en appartementen.

Loulé

Appartementen, (geschakelde) villa's en townhouses

Met verhuurmogelijkheden

Portugal | Algarve

Ombria Resort | Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het prachtige Ombria Resort. In de groene heuvels van de Algarve wordt hard gewerkt aan dit nieuwe 5-sterren resort. In de eerste fase wordt het Viceroy Hotel, 12 exclusieve Alcedo villa’s en Oriole Village gerealiseerd.

Loulé

Vanaf 70m²

Algarve

1-4 slaapkamers

Vanaf € 900.000,-

1-4- badkamers

Portugal | Algarve

Ombria Resort | Viceroy Res.

Het nieuwe 5 sterren Viceroy Hotel bestaat uit 24 kleinere gebouwen met ieder 2 of 3 woonlagen en vormt straks het centrum van Ombria Resort. Het hotel bestaat uit 76 hotel kamers én 65 residences welke worden verkocht. De eerste 5 jaar 5% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Loulé

Vanaf 73m²

Algarve

1-2 slaapkamers

Vanaf € 732.000,-

1-2 badkamers

Portugal | Algarve

Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Midden in de groene heuvels van de Algarve vind je het nieuwe 5-sterren Ombria Resort. Rond de top van de heuvel op het Resort worden 12 riante, zeer exclusieve en hoogwaardig afgewerkte villa’s gebouwd. Elke villa wordt op een unieke plek gebouwd met veel privacy en een indrukwekkend uitzicht.

Loulé

Vanaf 420m²

Algarve

3-6 slaapkamers

Vanaf € 2.750.000,-

Privé zwembad

Persoonlijk begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging
Bij het kopen van een vakantiewoning in Portugal komt veel kijken. Je doet er dan ook verstandig aan om de hulp van een externe en ervaren partij in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een soepel, zorgeloos aankooptraject waarbij je begeleiding, ondersteuning en advies mag verwachten.

Lees meer

Portugal | Algarve

Wyndham Grand Algarve

De luxe appartementen in Wyndham Grand Algarve beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Je hebt toegang tot faciliteiten als spa en wellness, een binnen – en buitenzwembad, royale fitnessruimte en een kidsclub. In de direct omgeving liggen 6 golfbanen. Daarnaast kun je hier volop wandelen, fietsen en paardrijden.

Quinta do Lago

Vanaf 66m²

Algarve

1-3 slaapkamers

Vanaf € 567.000,-

2-3 badkamers

Portugal | Algarve

Primelife

Op zoek naar de ideale mix van modern design, comfort en gezelligheid? Dan zijn de appartementen van Primelife misschien iets voor jou! Deze luxe appartementen bevinden zich op loopafstand van het strand en het levendige centrum van Carvoeiro.

Carvoeiro

Vanaf 95m²

Algarve

2-3 slaapkamers

Vanaf € 445.000,-

2-3 badkamers

Portugal | Algarve

Vale de Milho

De townhouses van deze prachtige stijlvolle townhouses hebben elk een eigen zwembad en fraaie terrassen. De keuken en badkamers zijn volledig ingericht en iedere woning beschikt over een royaal souterrain die naar eigen inzicht nog kan worden ingericht. Er zijn er nog 2 beschikbaar.

Carvoeiro

Vanaf 140m²

Algarve

2 slaapkamers

Vanaf € 575.000,-

2 badkamers

Portugal | Algarve

White Shell Resort

Dit luxe en eco-friendly resort bevindt zich op loopafstand van één van de mooiste zandstranden van de Algarve. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar, waaronder verwarmde zwembaden, fitnessclub, sportvelden en een spa & wellness. De eerste 5 jaar 4% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Porches

Vanaf 73m²

Algarve

1-2 slaapkamers

Vanaf € 600.000,-

1-2 badkamers

Portugal | Algarve

Bayline Residences

Direct aan zee in de omgeving van Armação de Pêra in de Algarve liggen deze schitterende exclusieve appartementen. Vanuit de appartementen is er een indrukwekkend uitzicht over de lagune en zee. De lagune grenst direct aan de parkachtige tuin van het gehele complex. De luxe appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt.

Carvoeiro

Vanaf 76m²

Algarve

1-3 slaapkamers

Vanaf € 550.000,-

1-3 badkamers

Portugal | Silver Coast

West Cliffs Resort

In de adembenemende omgeving van het historische stadje Obidos vind je het West Cliffs Resort. Direct aan de Atlantische oceaan en op slechts een uur rijden van Lissabon Airport. Het resort heeft een oppervlakte van maar liefst 230 hectare waar in totaal 261 appartementen, townhouses en (geschakelde) villa’s worden gerealiseerd.

Omgeving Obidos

Appartementen, (geschakelde) villa's en townhouses

Met verhuurmogelijkheden

Portugal | Silver Coast

West Cliffs Resort | Twin Villa

Investeer in één van de 62 royale (Duplex) Twin Villa’s die worden gebouwd in de eerste fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort. De prachtige en luxe geschakelde villa’s liggen verborgen in de heuvels van het resort. Hierdoor wordt er recht gedaan aan de omgeving. Met uitzicht op de zee, golfbaan en meer.

West Cliffs Resort

Vanaf 126m²

Silver Coast

3 slaapkamers

Vanaf € 775.000,-

Privé zwembad

Portugal | Silver Coast

West Cliffs Resort | Townhouses

Investeer in één van de 48 schitterend gelegen Townhouses op West Cliffs Resort. Deze royale en luxe afgewerkte townhouses liggen verscholen in de duin uitzicht op de zee, golfbaan of het meer. Geniet van de luxe faciliteiten op het resort en de 18 holes golfbaan. Een prachtige plek voor een eigen vakantiewoning in Portugal.

West Cliffs Resort

153m²

Silver Coast

3 slaapkamers

Vanaf € 720.000,-

Gezamenlijk zwembad

Portugal | Silver Coast

West Cliffs Resort | Appartementen

Investeer in één van de 56 appartementen die worden gerealiseerd in de tweede fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort. De prachtige en luxe appartementen liggen schitterend in de duinen van het resort. Geniet van het uitzicht op de zee, golfbaan of het meer.

West Cliffs Resort

148m²

Silver Coast

3 slaapkamers

Vanaf € 635.000,-

Gezamenlijk zwembad

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven
Wanneer je overweegt een vakantiewoning in Portugal te kopen zul je uiteraard het project in Portugal gaan bekijken voordat je besluit over te gaan op aankoop. Zo krijg je dankzij de bezichtiging van het project en eventuele referentieprojecten een duidelijk beeld van wat je mag verwachten.

Lees meer

Contact