Over Second Home Invest

Gerard en Paulien Haagsma

Second Home Invest

Al meer dan 10 jaar werken wij, Gerard en Paulien Haagsma, samen om klanten te ondersteunen, begeleiden en adviseren bij de aankoop van hun exclusieve en luxe droomhuis in het buitenland. Wij zijn dé persoonlijke en betrouwbare partner bij aankoop van een vakantiewoning in Portugal.

Interesse in een vakantiewoning?

Neem contact op

Bedrijfsdocumentaire

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

Second Home Invest

Wij weten als geen ander waar wij op moeten letten bij het selecteren van nieuwe projecten en welke zaken er toe doen tijdens het aankoopproces. Wij nemen daarom alleen projecten in ons portfolio op waarbij het totaal plaatje klopt. Denk hierbij aan o.a. de bouwkwaliteit en locatie van een project. Maar ook aan de rendementsberekeningen, documentatie en het verhuurconcept.

Bij Second Home Invest richten wij ons dus niet alleen op het selecteren van hoogwaardige en betrouwbare nieuwbouwprojecten in Portugal, wij begeleiden, adviseren en ondersteunen onze klanten ook. Samen met jou doorlopen wij het aankoopproces, stap voor stap. Van het eerste oriënterende gesprek en de selectie tot aan de bezichtiging. Maar ook tijdens de vervolgstappen zoals de fiscale aspecten, notariële afwikkeling en de oplevering, ondersteunen wij je en brengen wij je, indien nodig, in contact met de juiste experts.

Zo kun jij straks zorgeloos genieten van je vakantiehuis in Portugal en kijk je terug op een plezierig aankooptraject.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Meer weten over
Second Home Invest?

Neem gerust contact met ons op.

Gerard en Paulien Haagsma

Duurzaam Partner Stichting HomePlan

Wij vinden het geweldig om klanten te helpen aan hun droomwoning in Portugal. Daarnaast ligt ons hart ook bij de allerarmsten in de wereld. Het geeft ons veel voldoening om ook deze mensen ook aan een woning te kunnen helpen. Wij zijn daarom Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Dit is een kleinschalige stichting die zich in zet voor de bouw van een huis en toekomst voor de allerarmsten in Latijs-Amerika en Zuidelijk Afrika. Samen met lokale partner organisaties bouwt Stichting HomePlan aan de toekomst van deze mensen.

Samenwerkingspartners

Waarom aankopen via Second Home Invest

Toonaangevende resorts in Portugal

Wij werken samen met een beperkt aantal projectontwikkelaars op toonaangevende resorts in Portugal.
Daarbij streven wij naar een langdurige en intensieve samenwerking.

Nederlandse begeleiding zonder extra kosten

Wij bemiddelen in opdracht van de Portugese ontwikkelaar. tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van onze expertise en netwerk van specialisten.

 

Hoogwaardig nieuwbouw 

Wij bemiddelen in nieuwbouw villa’s en appartementen. Deze vakantiewoning zijn hoogwaardig gebouwd en afgewerkt. 

 

Zorgeloos investeren

Op alle resorts waarvoor wij bemiddelen kun je het management, het beheer en de verhuur van je villa of appartement volledig uitbesteden.