Vakantiehuis kopen in Portugal

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven

Lees meer

Bayline Residences

Bayline Residences

Direct aan zee in de omgeving van Armação de Pêra in de Algarve liggen deze schitterende exclusieve appartementen. Vanuit de appartementen is er een indrukwekkend uitzicht over de lagune en zee. De lagune grenst direct aan de parkachtige tuin van het gehele complex.

Lees meer
Ombria Resort

Ombria Resort

In het ongerepte, groene hart van de Algarve wordt het duurzame Ombria Resort gerealiseerd. Midden in het prachtige, glooiende landschap vind je kwalitatief hoogwaardige en luxe villa’s, townhouses en appartementen.

Lees meer
Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Midden in de groene heuvels van de Algarve vind je het nieuwe 5-sterren Ombria Resort. Rond de top van de heuvel op het Resort worden 12 riante, exclusieve en hoogwaardig afgewerkte villa’s gebouwd. Elke villa wordt op een unieke plek gebouwd met veel privacy en een indrukwekkend uitzicht.

Lees meer
Ombria Resort | Oriole Village

Ombria Resort | Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het prachtige Ombria Resort. In de groene heuvels van de Algarve wordt hard gewerkt aan dit nieuwe 5-sterren resort. In de eerste fase wordt het Viceroy Hotel, 12 exclusieve Alcedo villa’s en Oriole Village gerealiseerd.

Lees meer
Ombria Resort | Viceroy Appartementen

Ombria Resort | Viceroy Appartementen

Het nieuwe 5 sterren Viceroy Hotel bestaat uit 24 kleinere gebouwen met ieder 2 of 3 woonlagen en vormt straks het centrum van Ombria Resort. Het hotel bestaat uit 76 hotel kamers én 65 residences welke worden verkocht. De eerste 5 jaar 5% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Lees meer
West Cliffs Resort

West Cliffs Resort

In de adembenemende omgeving van het historische stadje Obidos vind je het West Cliffs Resort. Direct aan de Atlantische oceaan en op slechts een uur rijden van Lissabon Airport. Het resort heeft een oppervlakte van maar liefst 230 hectare waar in totaal 261 appartementen, townhouses en (geschakelde) villa’s worden gerealiseerd.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Appartementen

West Cliffs Resort | Silver Coast Appartementen

Investeer in één van de 56 appartementen die worden gerealiseerd in de tweede fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort. De prachtige en luxe appartementen liggen schitterend in de duinen van het resort. Geniet van het uitzicht op de zee, golfbaan of het meer.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Townhouses

West Cliffs Resort | Silver Coast Townhouses

Investeer in één van de 48 schitterend gelegen Townhouses op West Cliffs Resort. Deze royale en luxe afgewerkte townhouses liggen verscholen in de duin uitzicht op de zee, golfbaan of het meer. Geniet van de luxe faciliteiten op het resort en de 18 holes golfbaan. Een prachtige plek voor een eigen vakantiewoning in Portugal.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Twin Villa

West Cliffs Resort | Silver Coast Twin Villa

Investeer in één van de 62 royale (Duplex) Twin Villa’s die worden gebouwd in de eerste fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort. De prachtige en luxe geschakelde villa’s liggen verborgen in de heuvels van het resort. Hierdoor wordt er recht gedaan aan de omgeving. Met uitzicht op de zee, golfbaan en meer.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Villa

West Cliffs Resort | Silver Coast Villa

De villa’s liggen op een bijzondere plek op het resort, gelegen tussen de duinen met uitzicht op de schitterende omgeving en eenvoudige toegang tot het strand.
Met een villa op West Cliffs Resort profiteert je van royale kavels, uitzicht op de golfbaan en de Atlantische Oceaan. Inclusief award winning 18-holes golfbaan met clubhuis, golfshop en restaurant.

Lees meer
White Shell Resort

White Shell Resort

Dit luxe en eco-friendly resort bevindt zich op loopafstand van één van de mooiste zandstranden van de Algarve. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar, waaronder verwarmde zwembaden, fitnessclub, sportvelden en een spa & wellness.

Lees meer

Project  –   Ombria Resort

Rendement door verhuren

Vakantiehuis in Portugal kopen? Kies dan voor één van de exclusieve en luxe villa’s of appartementen binnen het Ombria project. Dankzij de unieke locatie en vele luxe faciliteiten een zeer interessante investering.

 • luxe appartementen en villa’s
 • verhuur & beheer volledig verzorgd
 • 5 zwembaden, uitgebreide fitness en golfbaan

Een vakantiehuis in Portugal kopen

Niet voor niks dromen onze klanten ervan om een prachtig vakantiehuis te kopen in Portugal. Met 300 dagen zon per jaar kun je hier het hele jaar door genieten van je investering en is verhuur het hele jaar door mogelijk. Portugal trekt immers zowel in de winter als zomerperiode veel toeristen. Maar er zijn meer redenen om een tweede huis te kopen in Portugal.

 • Stabiele politiek en financieel klimaat
 • Stabiele vastgoedmarkt
 • Omtrent bouw- en garantiekwaliteit geldt een strenge wetgeving
 • Voor Nederlanders geldt: geen vermogensrendementsheffing over het privévermogen dat je hebt geïnvesteerd

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Portugal hebt

Lees meer

Dankzij onze uitstekende samenwerking met verschillende projectontwikkelaars in Portugal, kunnen wij prachtige en luxe woningen aanbieden in o.a. de Algarve en de geliefde stad Lissabon. De resorts in de Algarve betreffen vaak kleinschalige projecten op toplocaties waarbij hoogwaardige kwaliteit en luxe voorop staan. Ook zijn veel van deze projecten eco-friendly. Je mag bij deze projecten altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten die tot in de kleinste details is afgewerkt. Vaak ook nog eens uit de omgeving zelf. Dit geeft de luxe inrichtingen van deze appartementen een unieke en sfeervolle stijl.

Daarnaast wordt onderhoud en verhuur geregeld door professionele en ervaren organisaties zoals UpStay en Viceroy. Zo wordt professionele verhuur in combinatie met topservices gegarandeerd en wordt het proces van een vakantiehuis in Portugal kopen en beheren, een zorgeloze ervaring.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen

Lees meer

Een tweede huis kopen in Portugal via Second Home Invest

Wat mag je verwachten bij de aankoop van een tweede huis in Portugal via Second Home Invest? Onder andere onderstaande punten:

 

 • Luxe en unieke locaties in Portugal
 • Toegang tot faciliteiten zoals sauna, wellness en fitness ruimtes
 • Verhuur en beheer wordt voor je geregeld
 • Perfecte combinatie van eigen gebruik en rendement
 • Persoonlijke begeleiding, advies en ondersteuning
 • Samen op zoek naar de perfecte woning voor jou
 • Wij regelen contact tussen jou en de juiste financiële en juridische deskundigen

In Portugal een huis kopen: zet de eerste stap.

Het is een grote stap om in Portugal een huis te kopen. Er komt immers veel bij kijken. Begeleiding kan daarom prettig zijn. Zo verloopt het aankoopproces zo zorgeloos mogelijk. Hier helpt Second Home Invest jou graag bij. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden je tijdens het gehele proces. Zo wordt in Portugal een huis kopen, een bijzondere en zorgeloze ervaring, waar je met plezier op terugblikt, vanuit je eigen woning in Portugal. Zet je eerste stap richting een tweede woning in Portugal en neem contact met ons op voor een oriënterend eerste gesprek.

Contact

Plan een kennismakingsgesprek

Gerard Haagsma | Second Home Invest