Vakantiehuis Portugal kopen

Persoonlijke begeleiding vakantiehuis kopen Portugal

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie vakantiehuis Portugal kopen

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven van vakantiehuis Portugal kopen 

Lees meer

Een luxe vakantiehuis Portugal kopen

Niet voor niets dromen onze klanten ervan om prachtige en luxe vakantiehuizen te kopen in Portugal. Met 300 dagen zon per jaar kun je hier het hele jaar door genieten van je investering en is verhuur het hele jaar door mogelijk. Portugal, en dan vooral de Algarve, trekt immers zowel in de winter als zomerperiode veel toeristen. Maar er zijn meer redenen voor een luxe villa kopen Portugal.

 • Stabiele politiek en financieel klimaat
 • Stabiele vastgoedmarkt
 • Omtrent bouw- en garantiekwaliteit geldt een strenge wetgeving
 • Voor Nederlanders geldt: geen vermogensrendementsheffing over het privévermogen dat je hebt geïnvesteerd

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Portugal hebt

Lees meer

Dankzij onze uitstekende samenwerking met verschillende projectontwikkelaars in Portugal, kunnen wij prachtige en luxe vakantiewoningen in Portugal aanbieden in o.a. de Algarve en de geliefde stad Lissabon. Vakantiewoning kopen Portugal? Wij helpen je graag op weg! De resorts in de Algarve betreffen vaak kleinschalige projecten op toplocaties waarbij hoogwaardige kwaliteit en luxe voorop staan. Ook zijn veel van deze projecten eco-friendly. Je mag bij deze projecten altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten die tot in de kleinste details is afgewerkt. Vaak ook nog eens uit de omgeving zelf. Dit geeft de luxe inrichtingen van deze luxe vakantiewoningen een unieke en sfeervolle stijl.

Maak je je niet druk om onderhoud en verhuur: dit wordt geregeld door professionele en ervaren organisaties zoals UpStay en Viceroy. Zo wordt professionele verhuur in combinatie met topservices gegarandeerd en wordt het proces van vakantiehuizen Portugal kopen en het beheren ervan, een zorgeloze ervaring.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen vakantiehuis kopen Portugal

Lees meer

Luxe vakantiehuizen Portugal kopen via Second Home Invest

Wat mag je verwachten bij een huis kopen Portugal via Second Home Invest? Onder andere onderstaande punten:

 

 • Luxe en unieke locaties in Portugal
 • Toegang tot faciliteiten zoals sauna, wellness en fitness ruimtes
 • Verhuur en beheer wordt voor je geregeld met huis kopen Portugal
 • Perfecte combinatie van eigen gebruik en rendement
 • Persoonlijke begeleiding, advies en ondersteuning bij vakantiehuis Portugal kopen
 • Samen op zoek naar de perfecte woning voor jou
 • Wij regelen contact tussen jou en de juiste financiële en juridische deskundigen

 Goede investering voor de toekomst

Even een stap terug. Want het vooruitzicht van je eigen luxe vakantiewoning kopen Portugal is natuurlijk fantastisch, maar waarom zou je dat doen? En voor wie is het weggelegd?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je hier geld voor hebt. Bij al onze projecten in Portugal gaat het om luxe vakantiehuizen in vijfsterren resorts; dat kost wat. Maar dat schrikt veel Nederlanders niet af. Sterker nog, ze zien een villa kopen Portugal als een mooie bestemming voor hun geld. Want wat is het alternatief? Sparen en beleggen zijn nauwelijks of helemaal niet winstgevend, en vaak onzeker. Daar komt bij dat het niet tastbaar is. Maar je geld investeren in een eigen vakantiehuis in Portugal is wél tastbaar. Hoe heerlijk is het om jouw eigen vakantiehuis in dat prachtige, warme land stap voor stap gebouwd te zien worden? Om het prachtige interieur uit te kiezen van jouw vakantiehuis in Portugal en tijdens de bouw bezoekjes te brengen aan de plek? En daarna, als je de sleutel hebt, vakantie te vieren in je eigen Portugese vakantiehuis? Een vakantiehuis Portugal kopen maakt het voor je mogelijk!

Je geld investeren in een luxe vakantiewoning in Portugal is dus ook gewoonweg leuk. Een spannend en aangenaam avontuur en ook verstandig. Investeren in vastgoed is namelijk slim, want het stijgt alleen maar in waarde. Jouw vakantiehuis in Portugal wordt steeds meer waard. Fijn, want zo werk je aan een spaarpot voor later. Het rendement op de lange termijn is dus uitstekend wanneer je een vakantiehuis Portugal kopen wilt.

Ook op korte termijn behaal je rendement met een vakantiehuis Portugal kopen. Namelijk uit de verhuur. Je wilt zelf genieten van je vakantiehuis in Portugal, maar wilt deze ook verhuren aan andere toeristen. Door de verhuur behaal je het rendement dat deze investering, van je vakantiehuis in Portugal, zo aantrekkelijk maakt.

Overigens hoef je bij het vakantiehuis Portugal kopen je rondom de verhuur geen zorgen te maken: alles wordt voor jou geregeld. Er zijn in Portugal professionele organisaties die de verhuur verzorgen. Je merkt er niets van, behalve natuurlijk het maandelijks inkomen dat op je bankrekening verschijnt. Een villa kopen Portugal is een zorgeloze investering.

En niet alleen in de zomer: het hele jaar door wordt Portugal door toeristen bezocht. Het klimaat is ook in het najaar mild en aangenaam. Zeker toeristen die liever minder drukte willen, bezoeken het land graag in de herfst of de winter. De stranden zijn net zo mooi, maar vaak leeg. Perfect voor lange strandwandelingen. Dit maakt het vakantiehuis Portugal kopen nog aantrekkelijker.

 

Vertrouwen in Second Home Invest

Als jij voldoende geld hebt om te investeren in een luxe vakantiewoning kopen Portugal, dan heb je misschien al jaren contact met dezelfde financieel adviseur. Iemand die jij door en door kent en die jij vertrouwt. Om ineens via een website vertrouwen te krijgen in een partij als de onze, kan spannend zijn. We snappen dat. Om die reden willen we via deze website informatie geven over het investeren in een vakantiehuis Portugal kopen, mooie afbeeldingen laten zien van de vakantiehuizen en in grote lijnen vertellen over ons werkproces. Ook zijn we regelmatig te zien in programma’s van RTL4; daarin geven we uitleg over onze werkwijze en laten we de mooiste vakantiehuizen zien waar onze klanten in kunnen investeren.
Maar veel belangrijker bij het huis kopen in Portugal vinden wij het persoonlijke contact. Net als jij willen wij ook graag weten met wie we samenwerken. Daarom maken we snel nadat je aangeeft meer te willen weten, een persoonlijke afspraak. Als we elkaar zien en spreken, komt er een gevoel en komt er vertrouwen. En daarna kunnen we, als de wil er is om te investeren in een vakantiehuis Portugal kopen, de eerste stappen zetten.

We willen daarom ook nooit vooruitlopen op de zaken. We nemen de tijd voor het vakantiehuis Portugal kopen, geven uitgebreid voorlichting en advies en doen er alles aan om vragen weg te nemen. Gelukkig gaat ons dat altijd goed af: al meer dan tien jaar doen wij dit werk. We zitten dus tot over onze oren in de wereld van ‘second homes’, kennen alle belangrijk partijen en weten wat er allemaal komt kijken bij het vakantiehuis Portugal kopen.

Gelukkig kunnen we met overtuiging zeggen dat geen enkele klant teleurgesteld is bij het vakantiehuis Portugal kopen. Niet in ons en niet in hun droomhuis. Zodra ze – na alle informatie en genoeg tijd om erover na te denken – hebben getekend, gaan wij voor hen aan de slag. Over elke belangrijke stap informeren we onze klanten en we nemen hen mee in alle processen. En dat wordt gewaardeerd.

Dat is wat we willen: een betrouwbare partner zijn voor iedereen die een luxe huis wilt kopen in Portugal.

 

Echt exclusieve vakantiehuizen Portugal kopen

Vakantiehuis Portugal kopen kan in alle soorten en maten. Als je een weekje op vakantie wil naar Portugal en online een prettig en luxe vakantiehuis wilt boeken, zoek je je soms een ongeluk. Het aanbod is groot en vaak maken foto’s een huis veel mooier dan deze daadwerkelijk is.

Als jij straks eigenaar bent van je eigen huis in bijvoorbeeld de Algarve of de Zilverkust, door huis kopen in Portugal, dan wil je dat jouw woning nét zo mooi is als de foto’s zeggen. Of beter: nóg mooier. Wij kunnen gerust zeggen dat dat absoluut in orde komt wanneer je een vakantiehuis in Portugal wilt kopen.

Na al die jaren dat wij in deze wereld zitten, kennen we de beste projectontwikkelaars. We gaan in zee met betrouwbare partijen en kiezen voor nieuwbouwprojecten waarbij alles van meet af aan klopt. Dat betekent dat wij vaak naar Portugal gaan om te kijken en te praten. Ook onderzoeken we of de papieren in orde zijn en controleren we of de beloofde kwaliteit ook echt geleverd wordt bij het vakantiehuis Portugal kopen. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten alleen de beste huis kopen in Portugal.

De nieuwbouwprojecten die wij aanbieden zitten in het luxe segment van de markt. Zoals je ziet in ons portfolio kun je vaak kiezen uit onder andere vrijstaande villa’s, ruime appartementen of geschakelde woningen.

Alle vakantiehuizen Portugal kopen die wij aanbieden, bevinden zich op vijfsterren resorts. Dat betekent dat jij en elke huurder geniet van de rust en ruimte van een eigen woning (soms zelfs met eigen privézwembad), maar buiten de woning profiteert van de services van het resort. Welke services dit zijn, varieert: van uitgestrekte golfbanen en meerdere (verwarmde) zwembaden, tot fitnessruimtes en wellnessfaciliteiten. Natuurlijk mag een receptie niet ontbreken: de steun en toeverlaat van jou én van de huurders van jouw appartement.

De vakantiehuizen zelf mogen er ook absoluut zijn. Het zijn echte plaatjes – bekijk de foto’s bij de projecten maar eens. Niet voor niks maakt RTL4 graag beelden van onze exclusieve vakantiewoningen. Als kijker droom je weg bij bijvoorbeeld het uitzicht dat je hebt vanuit een vakantiewoning. Uitzicht over de Atlantische Oceaan of over een prachtig, uitgestrekt groen landschap. Je voelt de aangename, zachte bekleding van de grote bank in het woongedeelte. Je ziet jezelf overheerlijk Portugees eten bereiden in de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. ’s Nachts droom je weg in een heerlijk bed, onder het beste beddengoed dat er is.

Het hele interieur past bij het resort, bij de omgeving en ademt de Portugese cultuur. En wist je dat jij zelf ook invloed hebt op het interieur? Er worden vaak een paar interieurpakketten samengesteld en jij als eigenaar mag kiezen voor welk pakket je gaat. Als je liever wilt combineren, mag dit ook. Zo wordt de inrichting precies jouw smaak. Bij elk project zijn de voorwaarden anders. Lees ze daarom goed door op de website of neem contact met ons op zodat wij het je kunnen vertellen.

 

Droom gerealiseerd door vakantiehuizen kopen Portugal

Veel van de projecten in ons portfolio zijn nieuwbouwprojecten. En zoals iedereen wel snapt: een vijfsterrenresort staat niet binnen een jaar in vol ornaat te stralen. Er zit dus vaak best wat tijd tussen het kennismakingsgesprek en de ‘sleuteloverdracht’. En niet alleen omdat er gebouwd moet worden, maar ook omdat er veel moet gebeuren.

Heb jij interesse in een vakantiehuis Portugal kopen, dan volgt na het kennismakingsgesprek het moment dat je een optie neemt op een van de woningen. Je kunt dan ook een bezichtigingsbezoek plannen: het eerste ‘contact’ tussen jou en de locatie. Onze klanten ervaren het als een onmisbaar en mooie gebeurtenis. Je krijgt dan namelijk een beter beeld van de locatie en het project. Zijn er referentieprojecten, dan kun je daar een kijkje nemen zodat je ook de hoogwaardige kwaliteit van het interieur kunt ervaren en het afwerkingsniveau ziet. Daarnaast kun je tijdens dit bezoek kennismaken met de omgeving: de dorpjes in de buurt, het binnenland met de prachtige natuur, het strand en de zee op een steenworp afstand…

Tijdens of na het bezichtigingsbezoek ontstaan er ook vaak nieuwe vragen. De volgende stap is daarom het bespreken van het bezoek en het beantwoorden van die vragen. En besluit je om daadwerkelijk over te gaan tot aankoop, dan onderteken je een voorlopige koopovereenkomst, gevolgd door de uiteindelijk koopovereenkomst. En dan… is er de overdracht. Jouw droom is uitgekomen! Jij en vele huurders kunnen genieten van jouw prachtige vakantiewoning in het warme Portugal.

En wij? Wij blijven voor jou aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen en je kunt ons altijd bereiken als er vragen of zorgen zijn. Zo wordt voor jou het proces van een huis Portugal kopen duidelijk.

 

In Portugal woning kopen: zet de eerste stap.

Het is een grote stap om een vakantiehuis Portugal kopen. Er komt immers veel bij kijken. Begeleiding kan daarom prettig zijn. Zo verloopt het aankoopproces zo zorgeloos mogelijk. Hier helpt Second Home Invest jou graag bij. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden je tijdens het gehele proces. Zo wordt in Portugal / Algarve een luxe huis kopen, een bijzondere en zorgeloze ervaring, waar je met plezier op terugblikt, vanuit je eigen woning in Portugal. Zet je eerste stap richting een luxe vakantiehuis of appartement kopen Portugal en neem contact met ons op voor een oriënterend eerste gesprek. Een luxe vakantiehuis Portugal kopen kan jouw leven positief veranderen!

Project  –   Ombria Resort

Rendement door verhuren

Huis kopen Portugal of kopen vakantiewoning Portugal? Kies dan voor één van de exclusieve en luxe appartementen binnen het Ombria project. Dankzij de unieke locatie en vele luxe faciliteiten een zeer interessante investering.

 • luxe appartementen
 • verhuur & beheer volledig verzorgd
 • 5 zwembaden, uitgebreide fitness en golfbaan

Contact