Advies op locatie in Portugal

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 29 jul 2022 | Investeren

Wanneer je overweegt een vakantiewoning in Portugal te kopen zul je uiteraard het project in Portugal gaan bekijken voordat je besluit over te gaan op aankoop. Zo krijg je dankzij de bezichtiging van het project en eventuele referentieprojecten een duidelijk beeld van wat je mag verwachten. Daarnaast ervaar je de cultuur, de sfeer en de omgeving van je toekomstige vakantiehuis in Portugal. Juist daarom beschouwen wij het bezichtigingsbezoek als één van de meest belangrijke en waardevolle stappen binnen het aankooptraject. 

Het bezichtigingsbezoek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bespreken wij uitvoerig alle zaken zoals het project waarin je interesse hebt, de appartementen, optiemogelijkheden en daarnaast nemen we de tijd om alle vragen te beantwoorden. Na dit eerste gesprek kun je ervoor kiezen om een bezichtigingsbezoek ter plaatse te brengen zodat je een duidelijk beeld krijgt van zowel het project, de omgeving als de cultuur en sfeer. Is het project al in aanbouw dan kan de bouwplaats bezocht worden. Daarnaast is het in alle gevallen mogelijk om een referentie project in de omgeving te bezoeken. Zo kan er een duidelijk beeld gevormd worden van o.a. kwaliteitsniveau en de hoogwaardige afwerking die wordt gehanteerd in alle projecten die wij selecteren voor onze klanten. Ook is er voldoende tijd om zelf de omgeving te ontdekken en ervaren.

Advies op locatie in Portugal

Eenmaal op locatie zul je ongetwijfeld veel indrukken op doen en vragen hebben. wij kunnen je advies op locatie in Portugal geven en je vragen beantwoorden. Mocht je graag op locatie een fiscalist, jurist of bank willen spreken dan kunnen wij je hier uiteraard ook bij helpen. Wij brengen je graag in contact met de juiste professionals. Zij kunnen je vervolgens informeren over de regels en wetgeving in Portugal. Bij thuiskomst zullen wij, bij interesse, vervolgens samen de eventuele vervolgstappen bespreken. Denk hierbij o.a. het opstellen van een voorlopige koopovereenkomst. Voordat je definitief besluit om over te gaan op aankoop, adviseren wij altijd om in gesprek te gaan met een adviseur in Nederland.

Een vakantiehuis in Portugal kopen?

Ben je benieuwd en wil je de eerste stap zetten naar jouw eigen vakantiehuis in Portugal? Bekijk het aanbod vakantiewoningen in Portugal en neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij helpen je graag verder.