Samen met familie genieten

door | Geplaatst: 5 jun 2020 | Bijgewerkt op: 10 mrt 2023 | Klantreacties

Zowel in de winter als zomer gaan Adrie en Arianne in hun caravan naar Oostenrijk. Deze jaarlijkse bezoeken zorgde voor een groeiende wens om een vakantiehuis in het buitenland te kopen. Op Funda vonden zij een nieuwbouwappartement in Kaprun met een authentieke Oostenrijkse uitstraling. Deze woning was exact waarvan ze droomden en al snel realiseerden ze beide dat het nu of nooit was. Ze namen contact op met Second Home Invest en zo was de eerste stap naar hun eigen vakantiehuis in het buitenland gezet.

De knoop doorgehakt

“Wij hadden zo onze wensen en eisen voor een eigen vakantiehuis in het buitenland. Het is een grote stap en dan wil je dat alles klopt. Tot in de details. Wat ons meteen aansprak aan de vakantiewoning die wij op het oog hadden, was het fantastische uitzicht op de bergen. Ook de locatie sprak ons enorm aan. Mede doordat het skiseizoen in Kaprun langer is dan in andere skigebieden waar geen gletsjer aanwezig is. Dit zorgde o.a. voor aantrekkelijke verhuurmogelijkheden. Met oog op de klimaatveranderingen sprak ook de hoger gelegen locatie van de woning ons erg aan.

De afwerking en de kwaliteit van het vakantiehuis was ook een belangrijk punt voor ons. We merkten gelijk dat dit goed zat toen wij de referentieprojecten zagen van projectontwikkelaar AvenidA. Toen wij in 2016 hoorden dat er een chalet bijgebouwd zou worden wisten Arianne en ik het zeker. De knoop moest doorgehakt worden. Drie jaar later zijn wij ondertussen de trotse eigenaar van een zeer mooi en luxe appartement op de begane grond. Inclusief ons eigen terras met veel privacy. En dan hebben wij ook nog onze eigen sauna in het chalet waar we nooit genoeg van krijgen.” Zo vertelt Adrie.

Samen met familie genieten

“Wij skien al jaren samen. Hier kunnen wij intens van genieten. De afgelopen tijd gaat dit helaas wat minder doordat Arianne last heeft van haar knie. Dit betekent overigens niet dat we minder plezier hebben. Nu wandelen we meer door de bergen. Met zo’n prachtig uitzicht wat zo verschilt van Nederland, heb je echt gevoel van op vakantie zijn.

Eén van de grootste voordelen van ons vakantiehuis is toch wel de bereikbaarheid. Vliegtuig of auto, je bent er snel. En je hoeft zelf niks mee te nemen want alle spullen die je nodig hebt zijn al aanwezig in je eigen appartement.

Daarnaast genieten wij nog wel het meest wanneer we samen met familie en vrienden genieten van onze eigen vakantiewoning. Onder het genot van een wijntje en een heerlijke maaltijd ontvangen we geregeld één van onze zoons met zijn vrouw en kinderen. Dan gaan we met z’n allen skieen. Dat is de ultieme ervaring. Samen, met elkaar, op deze prachtige locatie, tijd doorbrengen.”

Goed geholpen door Second Home Invest

“Dankzij de uitstekende begeleiding en adviezen van Gerard Haagsma hebben wij de juiste keuzes en stappen kunnen maken. Ook heeft hij ons in contact gebracht met de juiste professionals. Dankzij Gerard en Paulien hebben wij onze droom kunnen realiseren. Daar zijn wij ze heel dankbaar voor. Ondertussen zijn wij alweer drie jaar de tevreden eigenaren van ons eigen appartement. Gemiddeld gaan wij zo’n drie a vier keer per jaar naar Oostenrijk om van onze eigen woning te genieten. Een betere investering kunnen wij ons niet bedenken!”

Benieuwd naar de beschikbare nieuwbouwprojecten? Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen in Portugal. Dankzij bovenstaand verhaal benieuwd geworden naar de mogelijkheden in Oostenrijk? Bekijk dan hier het aanbod van vakantiehuizen in Oostenrijk. De checklist voor aankoop tweede huis buitenland vind je hier!