Persoonlijke begeleiding bij aankoop vakantiehuis

door | Geplaatst: 11 jun 2020 | Bijgewerkt op: 7 dec 2023 | Investeren

Bij het kopen van een vakantiewoning in Portugal komt veel kijken. Je doet er dan ook verstandig aan om de hulp van een externe en ervaren partij in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een soepel, zorgeloos aankooptraject waarbij je begeleiding, ondersteuning en advies mag verwachten. Wij, Paulien en Gerard Haagsma, begeleiden al meer dan 10 jaar klanten naar hun droomwoning in het buitenland en helpen ook jou graag verder dmv persoonlijke begeleiding bij aankoop van een vakantiewoning.

Persoonlijke begeleiding en advies

“Elke klant is uniek en komt bij ons met zijn of haar eigen wensen en eisen. Deze wensen komen vaak duidelijk naar voren tijdens het eerste oriënterende gesprek wat wij voeren met onze klanten. Wij geven onze klanten uitgebreide informatie over één of meerdere projecten waarin zij interesse hebben.

Deze eerste stap is belangrijk omdat we hierin de wensen en eisen van de klant aftasten. Daarnaast geeft zo’n eerste gesprek voor beide kanten vertrouwen en helderheid. Klanten delen vaak hun levensverhalen. Zo vertellen klanten vaak hoe ze op het punt zijn aangekomen dat ze willen investeren in een vakantiehuis in Portugal. Van de verkoop van een succesvol bedrijf tot het investeren van een erfenis op een gedenkwaardige manier.

Het is voor ons bijzonder mooi en motiverend om te horen hoe klanten het al voor zich zien hoe ze gaan genieten van hun eigen vakantiehuis in Portugal. Samen met vrienden en familie de gezelligheid van dorpjes en steden opzoeken, het strand op, de Algarve ontdekken, de sfeer en het heerlijke eten proeven: je merkt dat mensen het zien als meer dan alleen een financiële investering. Het is ook een investering in geluk en plezier met familie en vrienden. Dit soort gesprekken zijn enorm motiverend en inspirerend voor ons en helpen ons daarnaast ook in het vormen van een aansluitend advies voor de klant.”

– Paulien Haagsma

Een voorrecht om mensen te ontzorgen en begeleiden

Paulien Haagsma: “Ons belangrijkste doel bij Second Home Invest is om mensen te ontzorgen. Van advies en begeleiding bij belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden bij aankoop van hun vakantiewoning in Portugal. Dit doen wij o.a. door aan de hand van zeer strenge criteria projecten te selecteren. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op toekomstbestendigheid (mbt verhuur), unieke locaties, gebruik van hoogwaardige materialen, luxe en meer.

Ook nemen wij onze klanten mee naar het project waar hun interesse ligt. Wordt deze gebouwd dan kijken we naar het project. In elk geval zijn er altijd referentieprojecten te bezichtigen. Zo kunnen onze klanten een helder beeld vormen van wat er verwacht mag worden van hun eigen woning. Persoonlijk vinden wij één van de mooiste momenten het officiële openingsfeest van een project. Hierbij krijgen wij in veel gevallen ook een persoonlijke rondleiding van klanten waarbij ons wordt vertelt dat klanten het nóg mooier is geworden dan ze hadden verwacht. Daar doe je het echt voor.”

Zorgeloos aankooptraject

Bij Second Home Invest vinden wij het belangrijk dat mensen zorgeloos een woning in Portugal kunnen kopen. Dit doen wij o.a. door ondersteuning en advies te geven bij aankoop van een vakantiewoning in Portugal. Mocht je de eerste stap naar jouw droomhuis willen zetten en wil je persoonlijke begeleiding bij aankoop van een vakantiewoning, bekijk dan hier het huidige aanbod vakantiehuizen in Portugal en neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.