Silver Coast

De Silver Coast is een prachtige locatie in Portugal om vakantie te vieren. Met o.a. een indrukwekkende natuur, vele activiteiten en ongekende gastvrijheid weet je zeker dat je je geen moment verveelt.
Overweeg je om een vakantiehuis te kopen aan de Silver Coast en wil je meer te weten komen over deze locatie?
Hier vind je een verzameling van alle artikelen, blogs en tips die wij geschreven hebben met betrekking tot de Silver Coast.

Luxe interieur en exterieur op West Cliffs Resort

Luxe interieur en exterieur op West Cliffs Resort

De villa’s op het West Cliffs Resort zijn zo ontworpen dat zij zich helemaal openstellen voor de omliggende natuur van de duinen en de oceaan. De link met de natuur is duidelijk en de nauwe relatie tussen binnen en buiten wordt versterkt door het royale gebruik van glas en het gebruik van natuurlijke materialen.

Lees meer
Óbidos: een prachtig middeleeuws stadje aan de Zilverkust van Portugal

Óbidos: een prachtig middeleeuws stadje aan de Zilverkust van Portugal

Portugal heeft het allemaal: prachtige stranden, bijzondere rotsformaties, een rijke keuken en heuvellandschappen waar je niet op uitgekeken raakt. En dat allemaal gehuld in een fantastisch klimaat. Het is dus niet zo vreemd dat veel Nederlanders willen dat hun tweede huis in Portugal staat. Bijvoorbeeld op het West Cliffs Resort, een luxe resort in de duinen met uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Lees meer