De 3 grootste voordelen van een eigen vakantiewoning op een resort in Portugal

door | Geplaatst: 17 jun 2021 | Bijgewerkt op: 12 dec 2022 | Silver Coast

Misschien was het je al opgevallen: bijna al onze projecten in Portugal liggen op een resort. Als je overweegt om te investeren in een vakantiewoning in Portugal, dan denk je misschien niet aan een woning op een resort. Maar wist je dat een woning op een resort een paar flinke voordelen biedt? Dit zijn wat ons betreft de drie grootste voordelen.

1: Je hebt nergens omkijken naar

Als je een vakantiewoning in Portugal koopt, dan wil je hier zelf ook regelmatig van genieten. Je investeert natuurlijk niet voor niks in een woning in dit populaire vakantieland! En als jij weer huiswaarts keert, kunnen anderen jouw woning huren (als je dit wilt, natuurlijk). Hier hoef je zelf niets voor te doen: de verhuur van jouw vakantiewoning wordt door een betrouwbare, professionele partij geregeld. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor jouw gasten bij vragen of als er iets in de woning kapot is. Want jij wilt hier natuurlijk geen omkijken naar hebben.
Ook de schoonmaak is helemaal geregeld. Hier zorgen de conciërges van het resort voor. Jouw tweede huis wordt dus goed onderhouden en schoongemaakt. En dat is fijn, want zo behoudt het z’n waarde.

Niet bij alle projecten staat de mogelijkheid tot verhuur genoemd. De vakantiewoningen op West Cliffs Resort zijn hiervan een voorbeeld. Toch is het verhuren van je vakantiewoning in Portugal vaak mogelijk. Wil je precies weten hoe het zit? Wij vertellen je er graag alles over! Plan nu een kennismakingsgesprek met ons in.

2: Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het resort

West Cliffs Resort villa kavels De vakantiewoningen die je op onze website ziet, liggen op luxe resorts. Resorts met adembenemende zwembaden (die natuurlijk verwarmd zijn), prachtig aangelegde en goed onderhouden golfbanen, wellness- en fitnessmogelijkheden. En van al deze luxe faciliteiten kun jij onbezorgd genieten… Heerlijk!
Trouwens, vergeet niet dat niet alleen jij en je gezin hiervan profiteren, maar ook de vakantiegangers die jouw woning huren. Met een tweede huis in Portugal, investeer je dus in een enorm aantrekkelijk verhuurobject. En ook dát is een groot voordeel!

3: Je hoeft je geen zorgen te maken om de beveiliging

Dat onbezorgd genieten gaat verder dan gebruik maken van de overdaad aan luxe. Want als jij in Nederland bent, wil je je geen zorgen hoeven maken om het beheer van je woning in Portugal. En dat hoeft ook niet: het beheer en beveiliging is in goede handen. Meestal zorgt het resort hiervoor, maar soms is het mogelijk om te kiezen voor een externe partij. Per nieuwbouwproject is dit anders, maar gelukkig weten wij precies hoe het zit. Jij wordt in ieder geval niet midden in de nacht wakker gebeld door een nummer uit Portugal met de mededeling dat er ingebroken is. Geen slapeloze nachten dus!

Je eigen huis in Portugal

Door al deze voordelen is een tweede huis op een resort in Portugal ineens niet meer zo’n gek idee…
Is het iets voor jou? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte vakantiewoning in Portugal. Neem snel contact op of plan nu een vrijblijvend gesprek.