Algarve

Hier vind je ons huidige aanbod luxe koopvilla’s en appartementen in de Algarve

Ombria Resort | Viceroy Appartementen

Ombria Resort | Viceroy Appartementen

Het nieuwe 5 sterren Viceroy Hotel bestaat uit 24 kleinere gebouwen met ieder 2 of 3 woonlagen en vormt straks het centrum van Ombria Resort. Het hotel bestaat uit 76 hotel kamers én 65 residences welke worden verkocht. De eerste 5 jaar 5% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Lees meer
Bayline Residences

Bayline Residences

Direct aan zee in de omgeving van Armação de Pêra in de Algarve liggen deze schitterende exclusieve appartementen. Vanuit de appartementen is er een indrukwekkend uitzicht over de lagune en zee. De lagune grenst direct aan de parkachtige tuin van het gehele complex.

Lees meer
Ombria Resort

Ombria Resort

In het ongerepte, groene hart van de Algarve wordt het duurzame Ombria Resort gerealiseerd. Midden in het prachtige, glooiende landschap vind je kwalitatief hoogwaardige en luxe villa’s, townhouses en appartementen.

Lees meer
Ombria Resort | Oriole Village

Ombria Resort | Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het prachtige Ombria Resort. In de groene heuvels van de Algarve wordt hard gewerkt aan dit nieuwe 5-sterren resort. In de eerste fase wordt het Viceroy Hotel, 12 exclusieve Alcedo villa’s en Oriole Village gerealiseerd.

Lees meer
White Shell Resort

White Shell Resort

Dit luxe en eco-friendly resort bevindt zich op loopafstand van één van de mooiste zandstranden van de Algarve. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar, waaronder verwarmde zwembaden, fitnessclub, sportvelden en een spa & wellness. De eerste 5 jaar 4% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Lees meer
Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Midden in de groene heuvels van de Algarve vind je het nieuwe 5-sterren Ombria Resort. Rond de top van de heuvel op het Resort worden 12 riante, zeer exclusieve en hoogwaardig afgewerkte villa’s gebouwd. Elke villa wordt op een unieke plek gebouwd met veel privacy en een indrukwekkend uitzicht.

Lees meer
Wyndham Grand Algarve

Wyndham Grand Algarve

Dit luxe appartementen in Wyndham Grand Algarve beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Je hebt toegang tot faciliteiten als spa en wellness, een binnen – en buitenzwembad, royale fitnessruimte en een kidsclub. In de direct omgeving liggen 6 golfbanen. Daarnaast kun je hier volop wandelen, fietsen en paardrijden.

Lees meer