Wyndham Grand Algarve

Quinta do Lago | Algarve

Luxe appartementen in de Golden Triangle

Eerste 5 jaar 4% verhuuropbrengst
Deze volledig gerenoveerde, luxe appartementen liggen in de Golden Triangle op Quinta do Lago resort. Het complex beschikt over uitgebreide faciliteiten als wellness en spa, fitness, binnen en buitenzwembad en kidsclub.

Quinta do Lago

Vanaf 66m²

Algarve

1-3 slaapkamers

Vanaf € 567.000,-

2-3 badkamers

Informatie aanvragen

Wyndham Grand Algarve

West Cliffs Resort - appartementen - Silver Coast
West Cliffs Resort - Silver Coast - impressie slaapkamer
West Cliffs Resort - Silver Coast - impressie interieur
West Cliffs Resort - appartementen - Silver Coast
West Cliffs Resort - Silver Coast - gezamenlijk zwembad
West Cliffs Resort - Silver Coast - impressie interieur

Aanbod exclusieve appartementen

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via Wyndham Grand Algarve of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Appartement
1 slaapkamer

Begane grond
Prijs vanaf € 567.000,-

  2 – 4
  66m² – 73m²
  11m² – 15m²
  2

Appartement
2 slaapkamers

Begane grond
Prijs vanaf € 815.000,-

  4 – 6
  90m² – 112m²
  19m² – 31m²
  3

Appartement
3 slaapkamers

Prijs vanaf € 2.030.000,-

  6 – 8
  183m² – 252m²
  67m² – 95m²
  4

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en inclusief meubilair en inventarispakket én parkeerplaats. De prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Algarve | Project

Wyndham Grand Algarve sfeerimpressie

Faciliteiten en Services

Receptie met conciërge services

Dagelijkse aankomst mogelijk

Verschillende restaurants

Iedere eigenaar heeft een eigen parkeerplaats

Wellness, spa, fitness en kidsclub

Op slechts 2 km van het strand

Binnen- en buitenzwembad met ligbedden

Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt

Waar ligt Wyndham Grand Algarve?

 • 2km van zee
 • Liggend in de Golden Triangle
 • Half uurtje rijden van Faro Airport

ALGARVE | PROJECT

Investeren in Wyndham Grand Algarve

Investeren in Wyndham Grand Algarve biedt vele voordelen. Zo wordt de verhuur professioneel voor je geregeld en biedt 2 opties als het gaat om eigen gebruik. De ene optie is gericht op maximaal rendement, bij de andere optie is eigen gebruik het uitgangspunt. Wil je meer informatie over deze luxe appartementen en villa’s? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij indien gewenst, een rendementsberekening maken, meer uitleg geven en vragen beantwoorden over het kopen van een vakantiewoning in Portugal.

De eerste 5 jaar 4% verhuuropbrengst

 • 2 opties voor eigen gebruik. Optie gericht op maximaal rendement of optie waarbij eigen gebruik het uitgangspunt is
 • Afhankelijk van de keuze ontvang je een vast (eerste 5 jaar 4% per jaar) of variabel rendement
 • Rendementsberekening beschikbaar op verzoek
 • Eigen gebruik heeft effect op het te behalen rendement

Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij de rendementsberekening en de zaken die komen kijken bij de aankoop en het bezit van een vakantiehuis in Portugal nader toe.

Luxe appartementen Wyndham Grand Algarve

De Golden Triangle is de naam voor de welvarende streek net buiten Faro waar ook de resorts Quinta do Lago en Vale do Lobo toe behoren. Een investering in een appartement in Wyndham Grand biedt de volgende voordelen:

 • Luxe afwerking, warme kleuren
 • Ruime terrassen
 • Wellness, spa en fitness
 • Toegang tot verwarmde zwembaden
 • Uitgebreide conciërge services en receptie
 • 2 km van zee
 • Binnen 7 km, 6 golfbanen
 • Management, beheer en onderhoud volledig verzorgd
 • Uitstekende verhuurbaarheid zowel in de zomer als voor overwinteraars

Met familie en vrienden

Genieten van de prachtige natuur

Ontdek de Ria Formosa, een zestig kilometer lang natuurgebied vanaf de Spaanse grens tot aan Quinta do Lago.

Lees meer

Bestaande appartementen in een volledig nieuw jasje
In 2021 zijn de appartementen in Wyndham Grand Algarve volledig gerenoveerd. Het prestigieuze Twenty2degrees Design Partnership, een designbureau uit Londen heeft de volledige ontwerp en nieuwe inrichting voor zijn rekening genomen. Zij hebben zich laten inspireren door de Algarve. Alle gemeenschappelijke ruimtes vanaf de lobby, de receptie, tot aan de restaurants en de wellness en ook alle appartementen hebben een luxe, comfortabele sfeer gekregen met een warme en eigentijdse uitstraling.

De appartementen zijn voorzien van stijlvol meubilair, volledig ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron en espressoapparaat en een badkamer met apart bad en inloopdouche. Naast de badkamer en-suite heeft ieder appartement nog een extra badkamer voor het geval er extra gasten verblijven.

Naast de luxe in je eigen appartement zijn er ook allerlei faciliteiten en services zoals onder andere een receptie met conciërgeservices, state of the art fitnessruimte, wellness en spa, binnen- en buitenzwembad met ligstoelen en fraai terras, een kidsclub, was- en schoonmaakdienst en een parkeerplaats voor eigenaren.

Overwinteren in de Algarve

Warme zomers, zachte winters

Portugal is een populaire bestemming voor overwinteraars

Lees meer

Golfers paradise
De Algarve staat bekend als een echt ‘golfers paradise’. Met meer dan 30 golfclubs in de Algarve is de dichtheid van golfbanen erg hoog. Jaarrond kent de Algarve een heerlijk mediterrane klimaat. Daardoor is de Algarve een aantrekkelijke plek voor golfliefhebbers. Niet alleen in de zomer maar juist ook in het voor- en najaar reizen veel golfers af naar de Algarve om dat balletje te slaan..
Ook Wyndham Grand Algarve ligt centraal ten opzichte van een flink aantal golfbanen. Binnen 7 kilometer liggen een 6-tal schitterende golfbanen:

 • San Lorenzo Golf Course, 2km
 • Quinta do Lago Golf Course, 1 km
 • Golf Laranjal, 7 km
 • Four Seasons Country Club, 1 km
 • Vale do Lobo, 7 km
 • Pinheiros Altos Golf Resort, 2 km

Investeren in het Wyndham Grand Algarve

Investeren is buitenlands onroerend goed is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Je gaat hierbij niet over een dag ijs en je wil je daarbij goed en volledig laten voorlichten. Niet alleen de aankoop van dit appartement moet een feestje zijn, maar ook de weg ernaartoe moet goed voelen en zorgeloos zijn. Second Home Invest ondersteunt je graag bij het gehele proces. Vele tevreden klanten gingen je al voor.

Gegarandeerde verhuuropbrengst en eigen gebruik
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en het rendement van deze appartementen? En wil je graag weten Of wil je graag uitleg over de verschillende opties die geboden worden met betrekking tot het eigen gebruik van het appartement, neem dan contact met ons op. Wij spreken dit en alle andere zaken die spelen rondom de aankoop van een vakantiewoning graag met je door. Wij werken meer dan 10 jaar als persoonlijke en betrouwbare partner bij aankoop van exclusieve villa’s en appartementen. Door deze ervaring weten wij waar op gelet moet worden. Neem plan gerust een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Verhuur en beheer professioneel verzorgd

Zorgeloos verhuren
Veel kopers die wij treffen zijn druk bezette mensen die graag volledig ontzorgd willen worden op het vlak van verhuur en beheer van hun vakantiehuis. Ze willen graag een paar keer per jaar van hun appartement genieten, met zijn tweetjes of met hun vrienden of hun gezin. Verder willen ze niet hoeven omkijken naar de verhuur en het beheer van hun vakantiewoning of appartement. Ook voor de appartementen op Wyndham Grand Algarve geldt dat het volledige management, en de verhuur en het beheer volledig wordt geregeld. 

Eigen gebruik
De appartementen in Wyndham Grand Algarve kennen een doorlopende verhuurverplichting waarbij er voldoende mogelijkheden zijn voor eigen gebruik. Eigen gebruik heeft vanzelfsprekend wel invloed op het te behalen rendement. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen

Lees meer