Ombria
Oriole Village

Algarve | Ombria

Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het prachtige Ombria. In de groene heuvels van de Algarve wordt hard gewerkt aan dit nieuwe 5-sterren resort. In de eerste fase wordt het Viceroy Hotel, 12 exclusieve Alcedo villa’s en Oriole Village gerealiseerd.

Loulé

Vanaf 70m²

Algarve

1-4 slaapkamers

Vanaf € 900.000,-

1-4 badkamers

Informatie aanvragen

Oriole Village

Ontdek Ombria Resort

Genieten van luxe

Van sterrenwacht tot golfbaan en van luxe restaurants tot wellness en spa

Lees meer

Aanbod luxe appartementen

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen en villa’s zijn bij aankoop via de projectontwikkelaar of Second Home Invest gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Appartementen

Prijs vanaf € 900.000

  2 – 6
  70m² – 135m²
  2 – 3

Geschakelde villa’s

Prijzen vanaf € 1.350.000,-

  4 – 6
  141m² – 174m²
  2 – 3
Enkele met zwembad

Townhouses

Prijs vanaf € 1.050.000,-

  4 – 8
  149m² – 203m²
  2 – 3
Enkele met zwembad

Villa’s

Prijzen vanaf € 3.350.000,-

  8
  231m² – 301m²
  4
  Met zwembad

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid. Prijzen zijn inclusief meubilair en inventarispakket.

Bijgaande prijzen geven een indicatie van de prijzen van de woningen op Oriole Village. De verschillende type woningen worden internationaal aangeboden, waardoor de beschikbaarheid dagelijks kan veranderen. Daarnaast is er verschil in prijzen op basis van de grootte, de ligging, de bezonning en het uitzicht. De verschillende type woningen worden in meerdere fases vrijgegeven waarbij steeds een ander prijsniveau geldt. We maken graag een selectie van beschikbare woningen op basis van je voorkeuren. Neem daarvoor contact met ons op.

ALGARVE | OMBRIA 

Specificaties Oriole Village

Aanbod Oriole Village

 • 83 appartementen, townhouses, geschakelde en vrijstaande villa’s
 • Variërend van 1 -4 slaapkamers
 • Variërend van 70 – 300 m2 woonoppervlakte
 • Verschillende interieurpakketten mogelijk
 • Gebruik van lokale materialen

Verhuur & Beheer

 • Geniet van alle faciliteiten, veiligheids- en onderhoudsdiensten van het resort.
 • Vrij van verhuurverplichtingen. Indien je wel zou willen verhuren dan kun je gebruik maken van de Verhuur en Beheer mogelijkheden op het resort.

Architectuur

 • Oriole Village wordt gebouwd als een traditioneel Portugees dorp.
 • Ontworpen door PROMONTORIO, internationaal gerenommeerde architecten- en ontwerpbedrijf gevestigd in Lissabon.
 • Naast de traditionele Portugese uitstraling beschikken de woningen over de nieuwste technische en technologische innovaties.

Waar ligt het Ombria Algarve

 • Algarve
 • Nabij Querenca en Loulé
 • 20 min. rijden van Faro Airport
 • 20 min. rijden van de kust
Title Address Description

Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het 5 sterren resort Ombria. In de prachtige groene heuvels wordt hard gewerkt aan het resort. In de eerste fase worden Oriole Village, 12 exclusieve Alcedo villa’s en het Viceroy Hotel gerealiseerd.

Er worden verschillende woningtypen gebouwd, zoals geschakelde en vrijstaande villa’s, appartementen en townhouses. Deze woningen worden in drie clusters gebouwd en hebben een dorps karakter.

Op het resort vind je veel oorspronkelijke vegetatie, samen met de lage bouwdichtheid wordt het dorpse gevoel hierdoor extra benadrukt. Alle woningen liggen aantrekkelijk ten opzichte van de golfbaan waardoor je vanuit de woonkamer en terrassen een prachtig en weids uitzicht hebt.

Rondom Ombria Resort

Ontdek Loulé en omgeving

Van zaterdagmarkt tot wijnproeverij

Lees meer

Ombria Resort, rust en natuur in combinatie met luxe faciliteiten

In de groene heuvels van de Algarve wordt het 18 holes golfresort, Ombria gerealiseerd. Het resort bestaat uit verschillende type vakantiewoningen. Eind 2019 is de start gemaakt van de bouw van het Viceroy Hotel en appartementen. De oplevering van deze appartementen staat gepland voor het najaar van 2024.

Naast deze schitterende appartementen en hotel worden er ook 12 zeer exclusieve Alcedo villa’s gebouwd. Ieder van deze villa’s heeft een eigen zwembad en guesthouse en geniet van heel veel privacy. Op Oriole Village worden appartementen, (geschakelde) villa’s en townhouses gerealiseerd. Ook deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en worden op het hoogste niveau afgewerkt.

Luxe faciliteiten

Eigenaren van de vakantiewoningen op Ombria resort kunnen allemaal gebruik maken van de faciliteiten op het resort en de services van het Viceroy Hotel. Zo zijn er een 18-holes golfbaan, meerdere zwembaden, een uitgebreide wellness en sauna, fitnessmogelijkheden en verschillende restaurants en bars. Daarnaast is er een sterrenwacht, een eigen pluktuin een bijenvolk en kan men gebruik maken van de shuttle richting de beachclub aan het strand.

Dus het hebben van een eigen vakantiewoning op Ombria, geeft je rust en ruimte, volop natuur en alle luxe die men wensen kan. De ideale plek voor jouw nieuwe thuis en voor gasten om tijdens hun vakantie te verblijven.