Projecten

Ombria Resort

Ombria Resort

In het ongerepte, groene hart van de Algarve wordt het duurzame Ombria Resort gerealiseerd. Midden in het prachtige, glooiende landschap vind je kwalitatief hoogwaardige en luxe villa’s, townhouses en appartementen.

Lees meer
Ombria Resort | Viceroy Appartementen

Ombria Resort | Viceroy Appartementen

Het nieuwe 5 sterren Viceroy Hotel bestaat uit 24 kleinere gebouwen met ieder 2 of 3 woonlagen en vormt straks het centrum van Ombria. Het hotel bestaat uit 76 hotel kamers én 65 residences welke worden verkocht. De eerste 5 jaar 5% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Lees meer
Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Ombria Resort | Alcedo Villa’s

Midden in de groene heuvels van de Algarve vind je het nieuwe 5-sterren Ombria Resort. Rond de top van de heuvel op het Resort worden 12 riante, zeer exclusieve en hoogwaardig afgewerkte villa’s gebouwd. Elke villa wordt op een unieke plek gebouwd met veel privacy en een indrukwekkend uitzicht.

Lees meer
Ombria Resort | Oriole Village

Ombria Resort | Oriole Village

Op een kleine 10 minuten rijden van Loulé vind je het prachtige Ombria Resort. In de groene heuvels van de Algarve wordt hard gewerkt aan dit nieuwe 5-sterren resort. In de eerste fase wordt het Viceroy Hotel, 12 exclusieve Alcedo villa’s en Oriole Village gerealiseerd.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Twin Villa

West Cliffs Resort | Silver Coast Twin Villa

Investeer in één van de 62 royale (Duplex) Twin Villa’s die worden gebouwd in de eerste fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort. De prachtige en luxe geschakelde villa’s liggen verborgen in de heuvels van het resort. Hierdoor wordt er recht gedaan aan de omgeving. Met uitzicht op de zee, golfbaan en meer.

Lees meer
West Cliffs Resort

West Cliffs Resort

In de adembenemende omgeving van het historische stadje Obidos vind je het West Cliffs Resort. Direct aan de Atlantische oceaan en op slechts een uur rijden van Lissabon Airport. Het resort heeft een oppervlakte van maar liefst 230 hectare waar in totaal 261 appartementen, townhouses en (geschakelde) villa’s worden gerealiseerd.

Lees meer
White Shell Resort

White Shell Resort

Dit luxe en eco-friendly resort bevindt zich op loopafstand van één van de mooiste zandstranden van de Algarve. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar, waaronder verwarmde zwembaden, fitnessclub, sportvelden en een spa & wellness. De eerste 5 jaar 4% gegarandeerde verhuuropbrengst.

Lees meer
Wyndham Grand Algarve

Wyndham Grand Algarve

Dit luxe appartementen in Wyndham Grand Algarve beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Je hebt toegang tot faciliteiten als spa en wellness, een binnen – en buitenzwembad, royale fitnessruimte en een kidsclub. In de direct omgeving liggen 6 golfbanen. Daarnaast kun je hier volop wandelen, fietsen en paardrijden.

Lees meer
Primelife

Primelife

Op loopafstand van het bruisende centrum van Carvoeiro worden 30 stijlvolle appartementen gerealiseerd in een mooie, rustige buurt. Het glooiende terrein is begroeid met fraaie bomen en planten en er ligt een mooi zwembad met zonneterrassen voor gezamenlijk gebruik. Verhuur, beheer en onderhoud worden professioneel geregeld.

Lees meer
Vale de Milho Village

Vale de Milho Village

Op korte afstand van de zee liggen deze fraaie townhouses aan de rand van het fraaie stadje Carvoeiro in de Algarve. In deze kleine, besloten gemeenschap liggen 38 woningen waarvan nog 8 beschikbaar zijn voor verkoop. In de omgeving van Carvoeiro liggen meerdere golfbanen, fraaie stranden en pittoreske dorpjes.

Lees meer
Bayline Residences

Bayline Residences

Direct aan zee in de omgeving van Armação de Pêra in de Algarve liggen deze schitterende exclusieve appartementen. Vanuit de appartementen is er een indrukwekkend uitzicht over de lagune en zee. De lagune grenst direct aan de parkachtige tuin van het gehele complex.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Appartementen

West Cliffs Resort | Silver Coast Appartementen

Investeer in één van de 56 appartementen die worden gerealiseerd in de tweede fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort. De prachtige en luxe appartementen liggen schitterend in de duinen van het resort. Geniet van het uitzicht op de zee, golfbaan of het meer.

Lees meer
West Cliffs Resort | Silver Coast Townhouses

West Cliffs Resort | Silver Coast Townhouses

Investeer in één van de 48 schitterend gelegen Townhouses op West Cliffs Resort. Deze royale en luxe afgewerkte townhouses liggen verscholen in de duin uitzicht op de zee, golfbaan of het meer. Geniet van de luxe faciliteiten op het resort en de 18 holes golfbaan. Een prachtige plek voor een eigen vakantiewoning in Portugal.

Lees meer