Een mooi appartement Portugal kopen

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven

Lees meer

Een appartement Portugal kopen kan je een ongelofelijke ervaring bieden! Voor prachtige witte stranden, heerlijk warm weer en mooi helder water hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Je kunt dit namelijk zelfs vinden in Europa en dan wel in: Portugal! Portugal staat bekend als een fijn en warm vakantieland in de zomer, maar zelfs in de winter vertrekken veel Nederlanders naar dit prachtige land. Vooral bij de Algarve, hier overwinteren veel Nederlanders die het winterse weer in eigen land zat zijn en die het land graag in rust ontdekken. Zelfs in de winter is het weer in Portugal erg gunstig en ideaal om het land te ontdekken! Daarom is een appartement Portugal kopen een heel goed idee!

 

Een appartement Portugal kopen: de voordelen

Een appartement Portugal kopen kent veel voordelen. Het grootste voordeel is het hebben van je eigen appartement in het buitenland. Droom jij er ook van om elke vakantie te vertrekken naar jouw eigen appartement in Portugal? Dan is een appartement Portugal kopen zeker iets voor jou! Je hebt je eigen appartement in Portugal waar je naartoe kunt reizen wanneer je wilt. Met je familie of vrienden maak je er elke vakantie weer een feest van. Heb je zin om een tijdje terug te reizen naar Nederland? Geen probleem, want dan levert jouw eigen appartement in Portugal zelfs geld op! Naast het feit dat je zelf kunt genieten van je tweede appartement in Portugal, levert het wanneer je het appartement verhuurt ook financiële voordelen op. Zo profiteer je met een tweede appartement in Portugal van 4 tot 5% rendement. Met de huidige hypotheekrente van 1 tot 2 procent is het investeren in Portugees vastgoed zeer interessant. Een appartement Portugal kopen gaat samen met een verhuurorganisatie. Deze organisatie zorgt ervoor dat wanneer jij niet aanwezig bent in je appartement in Portugal, je appartement wordt verhuurt. Zo heb jij hier geen zorgen over, maar heb je toch een doorlopend inkomen in de vorm van huurbetalingen.

 

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Portugal hebt

Lees meer

Waarom een appartement Portugal kopen?

Een appartement Portugal kopen is erg gunstig. Je kunt natuurlijk zelf genieten van je tweede appartement in Portugal, maar wanneer je er niet bent wordt dit appartement verhuurd door een professionele verhuurorganisatie. Dit levert een rendement op en een doorlopend inkomen. Daarnaast levert het geld op de bank nauwelijks nog iets op. Door een appartement Portugal kopen heb je een waardevaste investering in handen. Een investering die in waarde stijgt of gelijk blijft en waar je op het moment zelf ook nog veel plezier van hebt! Daarnaast wordt je als Nederlander vrijgesteld van vermogensrendementsheffing over het box 3 vermogen dat u in buitenlands vastgoed hebt geïnvesteerd. Dat levert u een mooi fiscaal voordeel op!

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen

Lees meer

Waar moet je op letten bij een appartement Portugal kopen?

Bij een appartement Portugal kopen is het van belang dat je let op een aantal punten. Hierdoor weet je goed waar je rekening mee moet houden in dit aankoopproces. Ten eerste is de locatie van je tweede appartement in Portugal erg belangrijk. Wanneer je tweede appartement in Portugal zich bevindt op een mooie locatie, dan is het makkelijker om je tweede appartement in Portugal te verhuren. Mensen die op vakantie gaan in Portugal willen natuurlijk genieten van een mooie omgeving en dichtbij de echte hotspots zitten. Om te weten dat je écht waar voor je geld krijgt ga je natuurlijk eerst de locatie bezoeken. Zo weet je zeker dat de locatie en het pand volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Na het bezoek kun je beslissen of je door wilt gaan met de koop of dat je toch nog liever even verder oriënteert bij de andere projecten. Bekijk bijvoorbeeld het project Ombria Resort in de Algarve of het West Cliffs Resort in het noordwesten van Portugal. Beide zijn prachtig geplaatst en liggen op toplocaties in het groene binnenland. Er ligt zelfs een golfbaan bij en ze hebben uitzicht op zee! Ben je van plan om een appartement Portugal kopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons en wij gaan graag met jou het gesprek aan!

Meer informatie nodig voor een appartement Portugal kopen?

Zoals nu wel is gebleken komt er erg veel kijken bij een appartement Portugal kopen. Laat je inspireren op onze website, maar twijfel niet om contact op te nemen met ons. Wij lopen het hele proces met je door, zodat je goed weet of een appartement Portugal kopen bij je past en of het geschikt is voor jou. Zeker wanneer je erg fan bent van de Portugese cultuur dan is een appartement Portugal kopen een erg goede optie om je geld toch nog iets te laten opleveren, sinds de rentes op de bank laag zijn. Neem gerust contact op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om jouw mogelijkheden te bespreken!

Project  –   Ombria Resort

Rendement door verhuren

Vakantiehuis of appartement in Portugal kopen? Kies dan voor één van de exclusieve en luxe appartementen binnen het Ombria project. Dankzij de unieke locatie en vele luxe faciliteiten een zeer interessante investering.

  • luxe appartementen
  • verhuur & beheer volledig verzorgd
  • 5 zwembaden, uitgebreide fitness en golfbaan

Contact