Een tweede woning in Portugal

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven

Lees meer

Investeren in een tweede huis wordt steeds gebruikelijker. Dat heeft mede te maken met alternatieven die door de jaren heen minder aantrekkelijk zijn geworden, zoals de lage spaarrente. Het aantal mensen dat overweegt om een tweede huis te kopen, groeit aanzienlijk. Portugal is een van de landen waar mensen graag een tweede huis willen kopen.

Waarom zou je een tweede huis in Portugal kopen?

Hoewel je in veel landen een tweede huis kunt kopen, kiezen veel Nederlanders voor Portugal. Een belangrijk argument hiervoor is het aantrekkelijke klimaat. In de zomer heb je gegarandeerd warm weer en volop zon, en zelfs in de winter kun je overdag aangenaam genieten in je shirt met korte mouwen. Zeker in de Algarve, de zuidelijke regio van Portugal.

Ook qua afstand is Portugal goed te doen: het vliegtuig brengt jou er, met een rechtstreekse vlucht, binnen drie uur naartoe. Maar ook een trip met de auto is niet ondenkbaar. Daarnaast is het een goed begin van je vakantie, zeker voor hen die gek zijn op autorijden.

 

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Portugal hebt

Lees meer

Investeren in vastgoed

Hoewel Portugal misschien bovenaan staat als land waar jouw tweede woning moet komen te staan, is het goed om je eerst te verdiepen in alles rondom het kopen van een tweede huis. Want waarom zou je investeren in vastgoed? Wij zitten al vele jaren in deze wereld en ons wordt steeds duidelijker dat investeren in vastgoed meerdere voordelen heeft.

In vergelijking met beleggen (onzeker) of sparen (dat nauwelijks iets oplevert), heeft investeren in vastgoed als groot voordeel dat het zekerheid biedt. Stenen worden elk jaar meer waard. Stenen op een mooie plek nog veel meer. Een tweede huis kopen in Portugal is dus een verstandige investering voor iedereen die het geld ‘heeft liggen’.

Dat een tweede woning in Portugal in waarde stijgt, is met name een voordeel voor de toekomst. Je geniet dus zorgeloos van je oude dag als je eigenaar bent van een tweede huis in Portugal.

Maar ook op korte termijn verdien je je investering terug. Want net als jij zijn er tal van mensen die gek zijn op Portugal. En die mensen zoeken een vakantiewoning om in te verblijven. Jij verhuurt via een verhuurbedrijf jouw Portugese woning aan hen en dankzij deze verhuuropbrengsten profiteer jij direct van deze slimme investering.

Het is goed om te weten dat vakantiewoningen in Portugal het hele jaar door verhuurd worden, omdat Portugal in alle seizoenen een aantrekkelijke vakantiebestemming is.

Er is ook een flink fiscaal voordeel: jouw vakantiewoning in Portugal is je tweede woning en niet je hoofdwoning, en daarom betaal je hier geen vermogensrendementsheffing over in box 3.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen

Lees meer

Samen genieten van je tweede woning in het warme Portugal

Op onze website staan meerdere projecten: veelal gaat het vijfsterrenresorts met luxe appartementen, vrijstaande villa’s of geschakelde woningen. De aankoopprijzen variëren, waardoor het kopen van een tweede huis in Portugal voor veel mensen een optie is.

Iedereen die via ons een tweede woning koopt in Portugal, wordt stap voor stap door ons begeleid. Tot en met de oplevering (want meestal gaat het om nieuwbouwprojecten) zijn wij er. Daarna is het voor onze klant tijd om te genieten van zijn eigen woning in Portugal.

Wat een luxe om geregeld naar Portugal te kunnen gaan en te verblijven in je eigen huis op een resort! Stel je eens voor: dichtbij zee, omringd door groen, en profiterend van de hotelfaciliteiten van het resort (zoals fitness, zwembaden en golfbanen). Ga er met vrienden naartoe tijdens de zomermaanden of vier er Kerst met je familie. En ben je er zelf weer even op adem gekomen, dan kunnen daarna andere toeristen jouw tweede huis in Portugal huren.

Project  –   Ombria Resort

Rendement door verhuren

Vakantiehuis of appartement in Portugal kopen? Kies dan voor één van de exclusieve en luxe appartementen binnen het Ombria project. Dankzij de unieke locatie en vele luxe faciliteiten een zeer interessante investering.

  • luxe appartementen
  • verhuur & beheer volledig verzorgd
  • 5 zwembaden, uitgebreide fitness en golfbaan

Contact