Genieten van luxe op Ombria Resort

door | Geplaatst: 4 aug 2020 | Bijgewerkt op: 22 jul 2022 | De Algarve

Naast de hoogwaardige en luxe afgewerkte appartementen ervaar je op het gehele resort luxe en zorg voor de eigenaren en gasten. Alleen al de ligging van het resort in het landschap en de 18 holes golfbaan geven een gevoel van luxe en pracht. Ook de vele faciliteiten en services zorgen ervoor dat je volledig kan genieten van luxe op Ombria Resort.

Genieten van luxe

Naast de golfbaan zijn er nog tal van faciliteiten die bijdragen aan het gevoel van genieten en luxe op het Ombria Resort. Van een eigen sterrenwacht tot zwembaden en van een Wellness en Spa tot de kids club waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en tevens een oppas service leveren. Wij zetten alle luxe faciliteiten voor je op een rij.Viceroy-Hotel-Ombria-Resort-

 • Wellness en Spa met een mooie Spa boutique en dagelijks spa behandelingen te boeken
 • Sportmogelijkheden: o.a. jogging circuit, mountain bike- en fietsroutes
 • State of the art Fitness ruimte met indien gewenst een personal trainer
 • Junior club en een Kids club waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en die tevens een oppas service levert
 • Restaurants en bars met verschillend aanbod, allen van hoge kwaliteit
 • Een eigen sterrenwacht waar je de schitterende sterrenhemel kan bekijken en uitleg kunt krijgen
 • Organische groentetuin waar verse groentes en kruiden worden verbouwd die worden gebruikt op het resort
 • Een bijenvolk die zorgt voor de bestuiving van planten en struiken en tevens wordt hier honing geoogst
 • Meerdere zwembaden
 • Shuttle service naar het strand en beachclub in Villamoura
 • Er worden kook en pottenbakken cursussen georganiseerd
 • Gezellig plein met buitenterras die het centrum van het resort vormt
 • 18 holes golfbaan met clubhuis en golfshop

Resort Services

Naast faciliteiten zijn er ook verschillende services die bijdragen aan het gevoel van onthaasten, genieten en luxe. Zo is er 24 uurs beveiliging op het resort, worden er conciërge services aangeboden en is er receptie aanwezig. Daarnaast wordt beheer van de appartementen, townhouses, villa’s en openbare ruimtes op het resort verzorgd.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om leuke activiteiten te boeken, zoals o.a.: bird watching, paardrijden, quad tochten en meerdere wandelroutes.

Rust en ruimte

genieten van luxe op Ombria ResortHet Ombria Resort heeft als belangrijkste prioriteit om eigenaren van vakantiewoningen volledig te kunnen ontzorgen. Het resort is zo ontwikkeld dat het je een gevoel geeft dat het resort er al jaren ligt. De bouwstijl van het hotel en de woningen daarom heen zijn gebaseerd op de typische lokale bouwstijl van de omliggende dorpjes. Geen hoge gebouwen die afbreuk doen aan de omgeving. Het bos en de planten en bomen zijn staan er al jaren. Al met al is het alsof het een bestaand dorp is.

Het totale resort is 153 hectare, waarvan slechts 34 hectare wordt bebouwd. Hierdoor behoort het tot de resorts in Europa met de laagste bouwdichtheid. Door deze lage bouwdichtheid ervaar je rust en ruimte. Daarnaast ligt het niet aan de drukke kust en vindt je dus geen massatoerisme. Waar je ook staat op het resort je hebt een prachtig uitzicht op de omgeving met veel groen en natuur.

Voor ieder wat wils

Waar je ook van geniet, je vindt het in het Ombria Resort en omgeving. Van drukke plekken en veel gezelligheid zoals de zwembaden en de restaurants, tot rustige ontspannen locaties op het resort of je eigen woning. Al met al betekent dit dat je in principe het resort niet af hoeft. Echter naast alle faciliteiten op het resort is er ook voldoende te doen buiten het resort zowel op korte als verdere afstand van het resort. Bekijk hiervoor onze blog over Loulé en omgeving.

Wil je ook genieten van luxe op Ombria Resort? Bekijk dan het huidige aanbod vakantiewoningen binnen het resort en neem contact met ons op bij vragen of bij interesse voor een oriënterend gesprek, of bekijk hier ons volledige aanbod vakantiewoningen in Portugal.