Investeren in Portugal en de voordelen ervan

door | Geplaatst: 11 mrt 2021 | Bijgewerkt op: 22 jul 2022 | Investeren

Investeren in Portugal? Doe het nu!

De vraag naar vakantiewoningen in Portugal is groot. Niet voor niets, want Portugal heeft het allemaal: schitterende stranden, perfect gelegen golfbanen, authentieke dorpjes en idyllische restaurantjes. Bovendien kent het een ongerepte natuur in het binnenland en een zeer aangenaam klimaat. Het is dan ook niet vreemd dat Portugal in 2020 voor de vierde keer op rij tijdens de World Travel Awards is bekroond tot ‘Europe’s Leading Destination’. Wilt u investeren in Portugal? Doe het dan nu! Wij zetten de voordelen van investeren in Portugal op een rij.

Voordelen investeren in Portugal

Investeren in Portugal biedt vele voordelen. Naast het feit dat u er zelf van kunt genieten, levert het als verhuurobject ook financiële voordelen op. Zo profiteert u met een tweede huis in Portugal niet alleen van een waardevaste investering voor de toekomst maar ook van 4 tot 5% rendement op uw geïnvesteerd vermogen. Met de huidige hypotheekrente van 1 tot 2% is investeren in Portugal zeer interessant. Als Nederlander wordt u bovendien vrijgesteld van vermogensrendementsheffing over het box 3 vermogen dat u in buitenlands vastgoed hebt geïnvesteerd. Dat levert u een mooi fiscaal voordeel op!

Waardevolle investering

Kiest u voor de juiste locatie in Portugal, dan is de kans op een goed rendement groot. Second Home Invest werkt samen met de belangrijkste spelers in de markt zodat wij op de eerste rang zitten wanneer er locaties beschikbaar komen voor nieuwbouwappartementen of villa’s. Neem bijvoorbeeld het project Ombria Resort in de Algarve of het West Cliffs Resort in het noordwesten van Portugal. Beide zijn prachtig gesitueerd op toplocaties in het groene binnenland, aan een golfbaan of met uitzicht op zee. Bent u van plan om te investeren in Portugal? En wilt u dat uw vakantiehuis én de locatie daarvan aan de hoogste eisen voldoen? Neem dan contact met ons op en wacht niet te lang met deze waardevolle investering in Portugal vastgoed.

Onbezorgd genieten

Gerard Haagsma, Trusted Advisor van Second Home Invest: “We merken dat onze klanten echt onbezorgd willen genieten, vaak in combinatie met een aantrekkelijk rendement. Daar ondersteunen wij hen in. Niet alleen tijdens het voortraject, waarin wij van alles voor hen uitzoeken, in kaart brengen en regelen maar ook na de sleuteloverdracht. Zo wordt de verhuur en het beheer van de vakantiewoning volledig georganiseerd door een professionele verhuurorganisatie. U heeft hier dus geen omkijken naar en ontvangt netjes periodiek een overzicht van de verhuuropbrengsten en de verrekening daarvan. Hebben uw gasten vragen of is er iets in de woning dat gerepareerd moet worden? Dan ontzorgt het betreffende verhuurorganisatie u hierbij. Zorgeloos investeren noemen wij dat!”

Meer informatie?

Zeg nu eerlijk: investeert u liever uw vermogen in een bedrijfspand in Nederland of in een nieuwbouwappartement in Portugal dat van alle luxe is voorzien en waarbij u de mogelijkheid heeft om het zelf ook te gebruiken? Wij vertellen u graag meer over deze laatstgenoemde mogelijkheid van het investeren in Portugal of lees meer over het aankoopproces van een nieuwbouwappartement. Geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.