Voordelen investeren in White Shell Resort

door | Geplaatst: 4 feb 2021 | Bijgewerkt op: 18 okt 2022 | Investeren

Heb je altijd al gedroomd van een tweede huis in Portugal? Een luxe vakantiehuis op loopafstand van het strand, aan een azuurblauwe zee? Dan is dit hét moment om te investeren. Als je onroerend goed koopt in Portugal, profiteer je namelijk niet alleen van een gunstig rendement op je investering maar ook van een tweede huis waar je zelf van kunt genieten. En dat in een omgeving die zeer geliefd is onder vakantiegangers: de Algarve!

Een populair vakantieland

Portugal is een land met vele charmes: in het Zuiden vind je de mooiste stranden van Europa, in het binnenland vele prachtig gelegen golfbanen en in de authentieke dorpjes geniet je van de heerlijke Mediterraanse keuken. De lokale bevolking is zeer gastvrij en de aantrekkingskracht onder toeristen vanuit de hele wereld is dan ook groot. Niet voor niets wordt Portugal al jaren tot beste toeristische bestemming van Europa bekroond op de World Travel Awards. De Algarve mocht zelfs 6 jaren op rij de onderscheiding voor ‘Beste strandbestemming van Europa’ ontvangen. Dit fijne vakantieland staat ook al jaren in de top 3 van de Global Peace Index. Dat wil zeggen dat het behoort tot de meest veilige landen ter wereld. Investeren in Portugal is zeer waardevol dus.

White Shell ResortInvesteren in luxe en duurzaamheid

Gerard Haagsma, Second Home Invest: “Door onze samenwerking met Vanguard Properties in Portugal, zijn wij bevoorrecht om te bemiddelen in de verkoop van een aantal luxe, nieuw te bouwen villa’s en appartementen op het White Shell Resort in de Algarve. Dit kleinschalige vijfsterrenresort bevindt zich op slechts 300 meter lopen van de mooiste stranden in Porches, zo’n 30 minuten rijden vanaf Faro Airport. Een unieke locatie vlakbij zee die, zeker gezien het strenge nieuwbouwbeleid dat Portugal hanteert, zelden wordt aangeboden aan vastgoed investeerders. Wil je investeren in een tweede huis in Portugal? Dan is dit onroerend goed dat altijd zijn waarde behoudt. White Shell Resort is ook BREEAM-gecertificeerd, wat inhoudt dat het nieuwbouwproject de impact op het milieu en de omgeving beperkt. Deze waarde is gebaseerd op 9 factoren: management, gezondheid en welzijn, energie, transport, materialen, afval, water, landgebruik en ecologie en vervuiling. Het resort is dan ook ‘eco-friendly’ en wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.”

Ruim opgezet, kleinschalig resort

Investeren in een appartement of villa op het White Shell Resort biedt vele voordelen. Eén van die voordelen is dat je volledig ontzorgd wordt met betrekking tot de verhuur van uw vakantiewoning. Dus ook wat betreft schoonmaak en onderhoud. Daarnaast profiteren je gasten van de vele luxe faciliteiten die het resort biedt. Je vindt er een verwarmd binnen- en buitenzwembad, wellness, spa en fitness waar je gasten gebruik van kunnen maken. In de directe omgeving bevinden zich de mooiste golfbanen van Europa en is er een ruime keuze aan idyllische restaurants. De nieuw te bouwen vakantiehuizen zijn ruim opgezet, vanaf 73m2. Ook al ligt White Shell Resort in een toeristisch deel van Portugal, bij de bouw wordt rekening gehouden met de rust en ruimte die de gasten willen ervaren. Alles draait hier om luxe en genieten.

Meer informatie

Benieuwd naar ons huidige aanbod? Zoek je volgende slimme investering in Portugal. Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.