Luxe vakantiewoning Portugal kopen

Persoonlijke begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging

Lees meer

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven

Lees meer

Luxe vakantiewoning Portugal kopen

Een vakantiewoning Portugal kopen: het klinkt als een onbereikbare droom. Maar het tegendeel is waar! Een vakantiewoning Portugal kopen in de Algarve is absoluut een optie voor mensen die besluiten om hun geld te investeren in vastgoed.

 

Hoe werkt dat: een luxe woning kopen Portugal?

Een luxe vakantiewoning Portugal kopen kan misschien aanvoelen als ingewikkeld en onzeker. Maar gelukkig kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring met een gerust hart zeggen dat dit erg meevalt. Natuurlijk zijn er veel zaken om je in te verdiepen en is het dikwijls een langdurig traject, maar het mooiste is dat onze klanten hier niet alleen voor staan. Second Home Invest is namelijk bij het proces van een luxe vakantiewoning Portugal kopen betrokken vanaf het moment dat een klant zijn oog laat vallen op een woning, totdat de luxe woning Portugal in de Algarve is opgeleverd. We geven advies, zijn een luisterend oor, beantwoorden alle vragen, koppelen onze klanten aan de juiste specialisten en staan naast onze klanten tijdens het hele proces. Full Service dus!

 

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Portugal hebt

Lees meer

 

Een handig stappenplan voor een vakantiewoning Portugal kopen via Second Home Invest:

 

  1. Vind een vakantiewoning in de Algarve op onze website

Op onze website staan alle vakantiewoningen die wij aanbieden. In de meeste gevallen gaat het om nieuwbouwprojecten waar nog hard aan gewerkt wordt: vijfsterren resorts in aanbouw dus. Deze resorts liggen verspreid door Portugal. In de Algarve gaat het om projecten in bijvoorbeeld Armação de Pêra, in de buurt van Loulé of dichtbij Porches.

Er wordt vermeld welke type vakantiewoningen er zijn, bijvoorbeeld geschakelde of vrijstaande villa’s, penthouses of appartementen. Ook lees je bij elk project over de faciliteiten van het resort, zoals golfbanen, zwembaden en wellness faciliteiten. Dit maakt het vakantiewoning Portugal kopen nog gunstiger!

 

  1. Neem contact op met Second Home Invest

Als er interesse is in een vakantiewoning Portugal kopen, is het slim om direct contact op te nemen met ons. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen (te vinden onderaan de pagina van een project), door een kennismakingsgesprek te plannen of door via telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

 

  1. Een persoonlijk, vrijblijvend gesprek

Een persoonlijk gesprek is de volgende stap. Een belangrijke stap, want dit is de kans om alle eerste vragen te stellen en te voelen of je dit avontuur, van een vakantiewoning Portugal kopen, wilt aangaan samen met ons.

We beantwoorden in dit gesprek zoveel mogelijk vragen, bespreken je wensen en behandelen onderwerpen als verhuur, financiering, rendement en fiscale consequenties.

 

  1. Interesse? Neem alvast een optie

Veel klanten hebben al vrij snel een duidelijke voorkeur voor een bepaald project en een bepaalde vakantiewoning. Het is verstandig om bij serieuze belangstelling alvast een optie te nemen op die vakantiewoning in de Algarve. Met deze optie kun je vervolgens een bezichtigingsbezoek ter plaatse afleggen. Dat is natuurlijk een belevenis: voor het eerst zien waar je tweede huis gebouwd wordt en de omgeving van je vakantiewoning ontdekken. Dit laat je voelen hoe een vakantiewoning Portugal kopen werkelijk is!

 

  1. Overgaan tot de aankoop

Na het bezichtigingsbezoek en als er meer bekend is over de financieringsmogelijkheden, is het tijd om de vervolgstappen te bespreken. Dit houdt onder meer een adviesgesprek in met een fiscalist en/of jurist ter plaatse. Is alles duidelijk, dan teken je de voorlopige koopovereenkomst, gevolgd door de definitieve koopovereenkomst.

 

  1. De sleuteloverdracht

Een mooi moment: de droom is uitgekomen! Je hebt een vakantiewoning in de Algarve gekocht. De woning wordt aan jou overgedragen als de bouw klaar is. Wist je dat je tijdens de bouw ook mee mag denken over de afwerking en inrichting van je vakantiewoning? Zo wordt de woning precies wat je voor ogen hebt en kan een vakantiewoning Portugal kopen helemaal jouw project worden!

 

  1. Second Home Invest blijft bereikbaar

Als onze klant geniet van zijn vakantiehuis in de Algarve, zijn wij nog niet klaar: wij zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Ook blijven wij beschikbaar voor als je vragen hebt.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen met een luxe woning kopen Portugal

Lees meer

Waarom is een luxe woning kopen Portugal zo’n goed idee?

Een luxe woning kopen Portugal is erg verstandig, omdat investeren in vastgoed altijd een goed idee is. Dat heeft te maken met de stijgende waarde van vastgoed. Anders dan het onzekere beleggen of het niet-winstgevende sparen. Iedereen die het zich kan veroorloven, doet er dus goed aan om zijn geld te investeren in een vakantiewoning. Dus een vakantiewoning Portugal kopen is erg gunstig.

De stijgende waarde van vastgoed maakt deel uit van het rendement. Maar er komt nog iets bij: de inkomsten uit de verhuur. Het doel is namelijk om de vakantiewoning te verhuren aan toeristen. Vanzelfsprekend mag je als eigenaar zelf ook genieten van je eigen vakantiehuis, maar het rendement behaal je natuurlijk als jouw woning zoveel mogelijk verhuurd wordt. Dat hoort bij het plan.

Het mooie van Portugal, en met name de Algarve, is het klimaat. Met gemak worden vakantiehuizen in deze regio het hele jaar door verhuurd. Want niet alleen in de zomer is de Algarve dé plek voor toeristen, ook in de winter is het zeer aangenaam. Daar profiteer jij als eigenaar van de vakantiewoning van! Dus een vakantiewoning Portugal kopen kan erg gunstig uitpakken.

Klaar voor de eerste stap?

Je weet nu waarom een vakantiewoning Portugal kopen een goed idee is en hoe dit proces in z’n werk gaat. Je kunt het nu even laten bezinken, maar je kunt ook meteen een afspraak met ons maken. Deze is vrijblijvend, geeft je meer informatie en geeft je vertrouwen in ons en onze werkwijze. Wij zijn je graag van dienst bij een vakantiewoning Portugal kopen.

Project  –   Ombria Resort

Rendement door verhuren

Vakantiehuis, appartement of vakantie woning Portugal kopen? Kies dan voor één van de exclusieve en luxe appartementen binnen het Ombria project. Dankzij de unieke locatie en vele luxe faciliteiten een zeer interessante investering.

  • luxe appartementen
  • verhuur & beheer volledig verzorgd
  • 5 zwembaden, uitgebreide fitness en golfbaan

Contact