Nieuwbouw villa’s en appartementen in Portugal ligt niet stil ondanks corona

door | Geplaatst: 18 mrt 2021 | Bijgewerkt op: 18 okt 2022 | Investeren

Sinds de bouwstart van het Ombria Resort, Bayline Residences en West Cliffs Resort in Portugal wordt er ongehinderd doorgewerkt aan deze veelbelovende nieuwbouwprojecten. Gerard Haagsma, Trusted Advisor van Second Home Invest: “Gelukkig gooit corona geen roet in het eten voor onze (potentiële) klanten. Bij alle projecten liggen we op schema en verwachten we de villa’s en appartementen op het beloofde moment te kunnen opleveren. Voor Ombria Resort in de Algarve is dat voor de zomer van 2022, voor Bayline Residences is dat al in de zomer van 2022 en voor West Cliffs Resort geldt dat er doorlopend wordt opgeleverd per 8 tot 10 nieuw gebouwde vakantiehuizen. Een goed vooruitzicht dus voor iedereen die nu een tweede huis in Portugal koopt.”

Bezichtigingen via Facetime

“Veel mensen die vorig jaar via ons een nieuwbouwwoning in Portugal hebben gekocht zijn vóór de aankoop al op locatie geweest om een indruk te krijgen van het project. Dat is belangrijk om een goede beslissing te kunnen nemen. Alles moet goed voelen uiteraard: de ligging, het uitzicht, het interieur en de omvang van het resort. Het is jammer dat het nu tijdens de coronacrisis lastiger is om naar Portugal te vliegen voor een bezichtiging. Daarom maken wij het voor geïnteresseerde kopers  mogelijk om via Facetime een rondleiding te krijgen op locatie. Onze partners aldaar werken hier graag aan mee. Ombria Resort en West Cliffs Resort bieden zelfs de mogelijkheid om een showappartement of Twin villa te bezichtigen, zodat je echt een goed beeld krijgt van de ruimte en het interieur. Zij nemen de kopers vanuit hun luie stoel mee in een droom die werkelijkheid kan worden.”

Nog enkele vakantiehuizen beschikbaar

Wilt u ook een vakantiehuis kopen in Portugal? Neem dan contact op met Second Home Invest. In een persoonlijk gesprek beantwoorden wij al uw vragen en laten we u zien welke mogelijkheden er zijn om te investeren in Portugal en uw vastgoed te verhuren. Ook geven we u inzicht in de te verwachten kosten en opbrengsten van een tweede huis in Portugal. Er zijn nog enkele nieuwbouwappartementen beschikbaar in het land dat wereldwijd zeer populair is onder toeristen.