Genieten van luxe in Bayline appartementen

door | Geplaatst: 24 jan 2021 | Bijgewerkt op: 22 jul 2022 | De Algarve

In de Algarve vind je op een schitterende locatie op nog geen 50 meter van de Atlantische Oceaan de luxe Bayline appartementen. Je kunt hier genieten van een adembenemend uitzicht op de lagune en zee. Daarnaast zijn de koopwoningen Algarve voorzien van alle luxe en kun je gebruik maken van de vele luxe services en faciliteiten zoals de fitness club, luxe spa en games court.

Genieten van luxe

De appartementen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit zie je o.a. terug in de kwaliteit van de gebruikte materialen in bijvoorbeeld de keukens en de badkamers. De keuken beschikt o.a. over een inductie kookplaat, koel- en vrieskast, multifunctionele oven en een afwasmachine. De badkamer wordt betegeld en opgeleverd met wastafels, douche en bad.

In de appartementen liggen prachtige houten vloeren en alle wanden worden in een lichte kleur (RAL 9010) opgeleverd. Verder zijn de appartementen voorzien van prachtige raampartijen met grote schuifpuien waardoor de beleving van de natuur en de zee enorm is. Buiten komt binnen. Je profiteert van het schitterende vrije uitzicht. De drukte rondom de restaurants, terrasjes en het strand in de directe omgeving ervaar je niet in je eigen appartement, terwijl het wel binnen handbereik is.

Het interieur van de koopwoningen Algarve wordt door de koper zelf bepaald. Zo maak je het appartement je eigen en voelt de binnenkomst in je vakantiehuis als thuiskomen.

Services en faciliteiten

  • Grote gezamenlijke tuin van ca. 2 hectare grenzend aan de lagune
  • Iedere eigenaar heeft een privé parkeerplaats
  • Receptie met conciërge services
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Games Court
  • Fitness club
  • Luxe spa

Indien gewenst kan Upstay, onderdeel van Vanguard Properties, het volledig management, beheer en onderhoud van een appartement verzorgen. Dit is overigens geen verplichting.

De directe omgeving

Op loopafstand van de luxe koopwoningen Algarve liggen er verschillende restaurants, variërend van zeer luxe tot lekker lokaal. De appartementen liggen direct aan het strand Praia Armação de Pera. Dit strand van 6 km lengte is één van de langste stranden langs de kust van de Algarve.

Deze locatie van de appartementen biedt het beste van twee werelden. Enerzijds het drukke met zijn toeristen in de zomer en tegelijkertijd het authentieke Portugese gevoel dankzij de vele lokale Portugezen die hier wonen. Dit zie je o.a. terug in de oude vissershuisjes langs het strand, waar nog dagelijks de vissers terugkeren met verse vis, waar de vissers op het strand hun netten repareren en waar ze met elkaar socialiseren. De bestaande vissershuisjes zijn cultureel erfgoed. Deze zullen blijven bestaan maar worden wel opgeknapt.

Je eigen appartement aan zee in de Algarve

Het kopen van een luxe Bayline appartement in de Algarve is één van de laatste mogelijkheden om in de Algarve zo dicht aan zee te kunnen wonen in een appartement met een residentiële status. Het biedt de perfecte combinatie tussen het profiteren van de levendigheid aan de kust, lekker eten, strand en zee én profiteren van de rust en luxe in je eigen appartement en de uitgebreide faciliteiten binnen het complex. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij volledig kan genieten van een zorgeloos bezit en een ontspannen vakantie.

Wil je ook genieten van deze luxe? Bekijk dan het huidige aanbod appartementen binnen de Bayline appartementen en neem contact met ons op bij vragen of bij interesse voor een oriënterend gesprek. Liever andere koopwoningen Algarve of andere locaties bekijken? Bekijk ons volledige aanbod Koopwoningen in Portugal.